Béres Alexandra megmutatta kockás hasát – fotó

fotó Béres Alexandra kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra elképesztően fest még két gyerek után is bikiniben.

Két kislányával élvezi a nyár minden percét az ország egyik leghíresebb fitneszversenyzője, Béres Alexandra. A gyönyörű sportoló több fotót is megosztott közösségi oldalán, ahol bikiniben látható. Hihetetlen, hogy két gyerek után sem változott semmit: izmos, kockás hasát és feszes idomait minden rajongója tátott szájjal figyeli és kedves szavakkal jutalmazza.

Rubint Rella megmutatta tökéletes alakját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-rubint-rella-megmutatta-tokeletes-alakjat-foto.htmlRubint Rella megmutatta tökéletes alakját. Nem semmi, milyen vékony a dereka.TV + SztárokOrigoSzorcsik H. Viki újra boldog: elárulta, hogyan hódította meg kedveséthttp://www.life.hu/sztarok/20190719-szorcsik-h-viki-ujra-boldog-elarulta-hogyan-hoditotta-meg-kedveset.htmlÚjra szerelmes Szorcsik H. Viki: kedvesével akkor ismerkedett meg, amikor gyermekeit óvodába vitte. TV + SztárokOrigoÖrdög Nórának beszólt egy kommentelő: így reagált rá a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-ordog-noranak-beszolt-egy-kommentelo-igy-reagalt-ra-a-musorvezeto.htmlÖrdög Nórának Instagram oldalán szólt be egy kommentelő. A műsorvezető nem hagyta annyiban a megjegyzést.TV + SztárokOrigoBővíti személyzetét a királyi család, várják a jelentkezőkethttp://www.life.hu/sztarok/20190718-boviti-szemelyzetet-a-kiralyi-csalad-varjak-a-jelentkezoket.htmlMegüresedett egy pozíció a Buckingham-palotában, Erzsébet királynő épp szakácsot keres. Az állás betöltésének szigorú feltételei vannak. TV + Sztárok--Janicsák Veca és férje kapcsolatát megváltoztatta az Ázsia Expresszhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-janicsak-veca-es-ferje-kapcsolatat-megvaltoztatta-az-azsia-expressz.htmlHét évvel ezelőtt ismerte meg egymást Janicsák Veca és férje, Ábel. Magánéletükről nemigen nyilatkoztak, ám az Ázsia Expressz második évadában együtt láthatjuk majd őket. Az énekesnő elárulta: megváltoztatta kapcsolatukat a forgatás. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBalaton Sound 2019: interjú Alle Farbennelhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-balaton-sound-2019-interju-alle-farbennel.htmlA berlini DJ, Frans Zimmer, művésznevén Alle Farben gyakori vendég a magyar klubéletben. Legutóbb éppen Zamárdiban, a Balaton Soundon lépett fel, ahol egy rövid interjúra a Life.hu is elkaphatta. Megtudhattuk tőle többek között azt is, ha már a neve „Minden szín”, igaz-e, hogy színmániás. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.