Ápolót és gyógytornászt is felvesz Sas József mellé a felesége

Forrás: Wikipédia -
Sas József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, 4 hónap után hazatérhetett otthonába Sas József. Felesége elmondta, hogy töltik az idejüket. 

"Örülünk, boldogok vagyunk, Jóska is jobban van, már többet mosolyog. De sajnálom, most rohannom kell, beteget ápolok" – nyilatkozta a Blikknek Sas József felesége, aki ápolót és gyógytornászt is felvesz a férje mellé.

Forrás: Wikipédia

Pénzt követel unokájától Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-penzt-kovetel-unokajatol-pecsi-ildiko-szineszno.htmlA májusi kilakoltatás ellenére Pécsi Ildikó unokája, ifjabb Szűcs Csaba még mindig a budai ingatlanban lakik. A színésznő nem hagyja annyiban a dolgot. TV + Sztárok--Eddig 1644 áldozatát azonosították a 2001. szeptember 11-i terrortámadásnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-eddig-1644-aldozatat-azonositottak-a-vilagkereskedelmi-kozponti-elleni-2001-szeptember-11i.htmlEddig 1644 áldozatát azonosították a Világkereskedelmi Központ elleni 2001. szeptember 11-i terrortámadásnak. TV + SztárokOrigoEgy négyéves kisfiú azt állítja, ő Diana hercegnő reinkarnációjahttp://www.life.hu/sztarok/20190716-egy-negyeves-kisfiu-azt-allitja-o-diana-hercegno-reinkarnacioja.htmlDavid Campbell ausztrál műsorvezető arról mesélt, hogy négyéves fia, Billy kétéves kora óta meg van győződve arról, hogy Diana hercegnő lelke benne született újjá. TV + Sztárok--Megmutatta szerelmét az X-faktoros Tamáska Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20190715-megmutatta-szerelmet-az-xfaktoros-tamaska-gabriella.htmlA 2018-as X-Faktor döntőse, Tamáska Gabi az Instagramon mutatta meg párját, Babaitisz Jorgosz rappert. TV + SztárokOrigo Elárverezték Diana hercegnő melegítőfelsőjét 53 ezer dollárérthttp://www.life.hu/sztarok/20190715--elarvereztek-diana-hercegno-melegitofelsojet-53-ezer-dollarer.htmlElárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba. TV + Sztárok--Geszler Dorottya: "Azt hitték, hogy csak egy üresfejű cicababa vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190714-geszler-dorottya-azt-hittek-hogy-csak-egy-uresfeju-cicababa-vagyok.htmlRohan az idő, szinte hihetetlen, hogy 30 éve ismerte meg az ország Geszler Dorottyát. Az akkor 19 éves lány a szépségversenyen mindenkit elbűvölt. Dorottya úgy érzi, visszatekintve – bár nem az ő fejére került a korona – nagyon sokat profitált a versenyből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.