Demcsák Zsuzsa videó telefon férj India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa a kamerák előtt hívta fel férjét, Krishant.

Demcsák Zsuzsa izgatottan várja, hogy végre együtt lehessen indiai férjével. Addig is azonban, míg Krishan nem tud Magyarországra jönni, nap mint nap videótelefonálnak. Legutóbbi beszélgetésük épp a kamerák előtt zajlott, a tévés egy forgatás szünetében hívta fel szerelmét, aki azonnal egy bókkal üdvözölte: „Gyönyörű vagy!”

Mutatjuk a felvételt!

Elmaradoznak a barátok Tóth Vera mellőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-elmaradoznak-a-baratok-toth-vera-mellol.htmlTóth Vera elárulta, mióta párkapcsolatban él, elpártoltak tőle egykori barátai. TV + SztárokOrigoSomló Tamásra emlékeznek a családtagok, rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-somlo-tamasra-emlekeznek-a-csaladtagok-rajongok.htmlMa van Somló Tamás halálának harmadik évfordulója. TV + Sztárok--Király Viktor és menyasszonya hamarosan családot alapíthathttp://www.life.hu/sztarok/20190719-kiraly-viktor-es-menyasszonya-hamarosan-csaladot-alapithat.htmlKirály Viktor és menyasszonya, Anita mesélt arról, hogyan is képzelik a jövőjüket. Elárulták, a házasságkötés után egyből jöhet a baba, de azt sem bánják, ha a gólya esetleg hamarabb érkezik. TV + SztárokOrigoMuri Enikőt foglalkoztatja az anyaság gondolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190719-muri-enikot-foglalkoztatja-az-anyasag-gondolata.htmlMuri Enikő karrierje szárnyal, ám az énekesnő magánéletéről keveset hallani mostanában. TV + SztárokOrigoBéres Alexandra megmutatta kockás hasát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-beres-alexandra-megmutatta-kockahasat-foto.htmlBéres Alexandra elképesztően fest még két gyerek után is bikiniben. TV + SztárokOrigoA Dallas sztárja, Linda Gray akár két évtizedet is letagadhatna a korából – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-a-dallas-sztarja-linda-gray-akar-ket-evtizedet-is-letagadhatna-korabol.htmlLinda Gray akár két évtizedet is letagadhatna a korából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.