Rajongója buktatta le Kylie Jennert: retusálta a fotóját

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jamie Mccarthy -
retusálás Photoshop baki Kylie Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jennert képmanipulációval vádolják a rajongói.

Kylie Jenner barátnőjével épp a mesés Turks- és Caicos-szigeteken ejtőzik, ahonnan szexibbnél szexibb fotókat posztol a közösségi oldalára. Legutóbbi képe azonban igencsak megosztotta a rajongóit. Többen is észrevették, hogy valami nem stimmel vele, és meggyanúsították kedvencünket azzal, hogy Photoshopot használt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

her vibe is pretty

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Nézzétek a mögötte lévő hosszúkás párnát. A dereka mellett nagyon furcsák azok a csíkok... Gusztustalan!” – írta valaki.

Közeleg Somló Tamás halálának 3. évfordulója: Charlie videóban emlékezik meg rólahttp://www.life.hu/sztarok/20190718-kozeleg-somlo-tamas-halalanak-3-evforduloja-charlie-videoban-emlekezik-meg-rola.htmlA 2016. július 19-én elhunyt Somló Tamásra emlékszik Charlie a Facebook-oldalán. Közös fotókat és videót is posztolt, utóbbihoz azt írta: „Drága Tamás! Nagyon hiányzol!” TV + Sztárok--Magyar milliárdos edzőtermébe jár Justin Bieber – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-magyar-milliardos-edzotermebe-jar-justin-bieber.htmlGattyán György edzőtermében kapták lencsevégre Justin Biebert. TV + Sztárok--Szekeres Adrien a Balatonon vitorlázik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-szekeres-adrien-a-balatonon-vitorlazik-foto.htmlA gyönyörű hangú énekesnő, Szekeres Adrien a Balaton közepéről posztolt, vitorlázás közben.TV + SztárokOrigoGörög Zita dekoltázsán ámulnak a férfiak – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-gorog-zita-dekoltazsan-amulnak-a-ferfiak.htmlGörög Zita családjával együtt utazott el kikapcsolódni és a nyaralásról egy merész fotót is posztolt a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez legújabb filmje nagyon szexire sikerült: rúdtáncolni is fog – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-jennifer-lopez-legujabb-filmje-nagyon-szexire-sikerult-rudtancolni-is-fog-video.htmlJennifer Lopez legújabb filmjét hamarosan láthatjuk a mozikban. A trailer alapján elképesztően szexi lesz. TV + SztárokOrigoHoltan találták a britek világ- és Európa-bajnok dzsúdósáthttp://www.life.hu/sztarok/20190717-holtan-talaltak-a-britek-vilag-es-europabajnok-dzsudosat.htmlHoltan találták Craig Fallon világ- és Európa-bajnok brit cselgáncsozót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.