Közeleg Somló Tamás halálának 3. évfordulója: Charlie videóban emlékezik meg róla

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu -
Somló Tamás Charlie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2016. július 19-én elhunyt Somló Tamásra emlékszik Charlie a Facebook-oldalán. Közös fotókat és videót is posztolt, utóbbihoz azt írta: „Drága Tamás! Nagyon hiányzol!”

A felvételen közös emlékeik láthatók, igazán megható pillanatok tanúi lehetünk. Charlie arról is beszél, hogy szerinte Somlónak sok álbarátja volt, legalábbis a zenész halála után azt állították, jóban voltak vele, pedig tulajdonképpen alig tartották vele a kapcsolatot. „Úgy tűnhetett, hogy mindenki szerette, de ő tudta, ki szerette igazán” – idézi Charlie-t a Bors.

A zenész közös gyökereikről is mesélt: „Egy padban ültünk általános iskolában, első gimiben, onnantól kezdve pedig ő is járta a világot, én is jártam a világot, aztán az utolsó tizenöt évben szinte mindennap együtt voltunk. Ezt mindenki tudja. Voltak, akik az utolsó húsz évből csak a temetésére jöttek ki. Ő artista volt, én balettos. Egy iskolába jártunk, de szakmai órák esetében az artisták, a néptáncosok és a balettosok máshová. Az Operaházzal szemben volt pont az iskola.”

Labancz Lilla hatalmas dekoltázzsal bűvöli el követőithttp://www.life.hu/sztarok/20190716-labancz-lilla-hatalmas-dekoltazzsal-buvoli-el-kovetoi.htmlNem mondható szégyellősnek az Álom.net egykori dögös bombázója, Labancz Lilla. TV + Sztárok--Egy négyéves kisfiú azt állítja, ő Diana hercegnő reinkarnációjahttp://www.life.hu/sztarok/20190716-egy-negyeves-kisfiu-azt-allitja-o-diana-hercegno-reinkarnacioja.htmlDavid Campbell ausztrál műsorvezető arról mesélt, hogy négyéves fia, Billy kétéves kora óta meg van győződve arról, hogy Diana hercegnő lelke benne született újjá. TV + Sztárok-- Elárverezték Diana hercegnő melegítőfelsőjét 53 ezer dollárérthttp://www.life.hu/sztarok/20190715--elarvereztek-diana-hercegno-melegitofelsojet-53-ezer-dollarer.htmlElárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba. TV + Sztárok--Kirabolták Sihell Ferry mulatóssztár házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-kiraboltak-sihell-ferry-mulatossztar-hazat-ejszaka.htmlÉjszaka rabolták ki a mulatóssztárt. Amíg Sihell Ferry és felesége aludtak, betörők osontak be a lakásukba. A tolvajok hangszereket és laptopot vittek el. TV + SztárokOrigoRájár a rúd Kowalskyékra: baleset, műtét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-oriasi-dramak-a-kowalsky-zenekarban.htmlNem kíméli a sors a Kowalsky meg a Vega zenekart. Júniusban az együttes turnébusza felborult, majd napra pontosan egy hónappal később a zenekar frontemberét műteni kellett, így kérdésessé vált több koncert sorsa. Míg az egyik alkalommal a Tankcsapda helyettesítette az ország egyik legnépszerűbb bandáját, az EFOTT-os bulit már Kowáék megcsinálták, mindössze 30 órával a műtét után. Hogy mi van a zenekarral, hogyan vészelik át a nehezebb időszakot, a Life.hu-nak elmondták. TV + Sztárok--Nagyot fordult a világ Demcsák Zsuzsávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-nagyot-fordult-a-vilag-demcsak-zsuzsaval-miota-megismerkedett-krishannal.htmlTeljesen megváltoztatta az új szerelem Demcsák Zsuzsa életét. A műsorvezető évek óta élt magányosan, amikor az Ázsia Expressz forgatásán megismerte Krishant. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.