Bővíti személyzetét a királyi család, várják a jelentkezőket

Forrás: Getty Images/Anwar Hussein/Anwar Hussein -
Erzsébet királynő királyi család szakács főzés konyha személyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megüresedett egy pozíció a Buckingham-palotában, Erzsébet királynő épp szakácsot keres. Az állás betöltésének szigorú feltételei vannak. 

Megjelent egy álláshirdetés a Buckingham-palota weboldalán, amelyből kiderül, Erzsébet királynő szakácsot keres – szúrta ki a Bors.

Azt írják, a világ egyik legkulturáltabb és természtesen légkondicinált konyhájában kellene főznie a szerencsés jelöltnek. Az ő feladata lenne, hogy a palota személyzetének készítsen ételeket, és persze a fogadások, rendezvények alkalmával a népes vendégseregnek is.

Erzsébet királynő szereti a finomságokat Forrás: Getty Images/Anwar Hussein/Anwar Hussein

A feladat nem könnyű, hiszen a királynő nem árulja el, mi a kedvenc étele, nehogy mindenki azzal kedveskedjen neki. A leendő munkatárs készítené el számára például az úti nassolnivalókat is, állítólag az uralkodó különösen kedveli a csokis kekszet.

A palota megjegyezte az álláshirdetésben: lehet, hogy valaki úgy érzi, minden tudásnak birtokában van, ami ehhez a munkához kell, ám az biztos, hogy itt ismeretlen területekkel is szembesül majd.

Ördög Nórát azzal vádolják, hogy pénzért használja a gyerekeithttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ordog-norat-azzal-vadoljak-hogy-penzert-hasznalja-a-gyerekeit.html--Öt év után megkérte barátnője kezét Diazhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ot-ev-utan-megkerte-baratnoje-kezet-diaz.htmlDiaz eljegyezte barátnőjét, amiről Instagramon tájékoztatta követőit. TV + SztárokOrigoLilu megható közös fotót posztolt gyermekeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-lilu-meghato-kozos-fotot-posztolt-gyerekeivel.htmlLilu közös fotót posztolt gyermekeivel: nagyon idilli pillanatot mutatott követőinek. TV + Sztárok--Így búcsúzik Ambrus Zoltántól az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20190718-igy-bucsuzik-ambrus-zoltantol-az-irigy-honaljmirigy-tagja-sipos-tamas.htmlAmbrus Zoltántól egy megható dallal és klippel búcsúzik az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Tamás. TV + Sztárok--Janicsák Veca és férje kapcsolatát megváltoztatta az Ázsia Expresszhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-janicsak-veca-es-ferje-kapcsolatat-megvaltoztatta-az-azsia-expressz.htmlHét évvel ezelőtt ismerte meg egymást Janicsák Veca és férje, Ábel. Magánéletükről nemigen nyilatkoztak, ám az Ázsia Expressz második évadában együtt láthatjuk majd őket. Az énekesnő elárulta: megváltoztatta kapcsolatukat a forgatás. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCsepregi Évát ostromolják a férfiak, de ő még nem áll készen egy kapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20190718-csepregi-evat-ostromoljak-a-ferfiak-de-o-meg-nem-all-keszen-egy-kapcsolatra.htmlCsepregi Éva három évvel ezelőtt lett egyedülálló, azóta nem találta meg új párját, pedig folyamatosan ostromolják a férfiak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.