Miley Cyrus fotó UFO földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miley Cyrus nem túl megnyerő fotót tett közzé: egy földönkívülivel csókolózik.

Megszokhattuk, hogy Miley Cyrus különös dolgokat szokott művelni, de olykor előfordul, hogy saját magán is túltesz. Legutóbb megosztott fotójával is nagy meghökkenést keltett, ugyanis a felvételen egy földönkívülivel csókolózik. Természetesen – amennyire a felvételből megállapítható – valójában egy báburól van szó, de még így is meglehetősen bizarr a kép.

Miley Cyrus és az ufó Forrás: Instagram/Miley Cyrus
Ismét álhírek jelentek meg Szandiról, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-ismet-alhirek-jelentek-meg-szandirol-kiakadtak-a-rajongok.htmlElárasztották a negatív kommentek és a számonkérő levelek Szandi közösségi oldalát. Az énekesnőről ismét álhírek jelentek meg, amit rengetegen elhittek. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator leszámolt komplexusávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-cinthya-dictator-leszamolt-komplexusaval.htmlCinthya Dictatort sokáig feszélyezték fogai, de ma már bátran mutogatja őket.TV + SztárokOrigoFlipper Öcsi eltitkolt fiát keresi a család: megszólalt a férfi, akit családtagnak hittekhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-flipper-ocsi-eltitkolt-fiat-keresi-a-csalad-megszolalt-a-ferfi-akit-csaladtagnak-hittek.htmlFénykép alapján kereste a család Flipper Öcsi eltitkolt, Franciaországban élő fiát. Most megszólalt a férfi, akiről vélhetően a fotó készült. TV + Sztárok--Liptai Claudia megható sorokkal köszöntötte férjét születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-liptai-claudia-meghato-sorokkal-koszontotte-ferjet-szuletesnapjan.htmlClaudia megható sorokkal köszöntötte születésnapján férjét, Pataki Ádámot: megköszönte a csodás életet. TV + Sztárok--Jáksó László megható szavai a Szomszédok atyjáról, Horváth Ádámrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-jakso-laszlo-meghato-szavai-a-szomszedok-atyjarol-horvath-adamrol.htmlHorváth Ádám rendezőt kedden temették el, sok barát kísérte utolsó útjára. Ott volt Jáksó László is, aki megható szavakkal emlékezett meg a Szomszédok atyjáról. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Gelencsér Máté távkapcsolatban élnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-hosszu-katinka-es-gelencser-mate-tavkapcsolatban-elnek.htmlHosszú Katinka és Gelencsér Máté kapcsolatára egy hónapja derült fény, és egyre többet tudunk meg a viszonyukról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.