Cinthya Dictator komplexus fog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictatort sokáig feszélyezték a fogai, de ma már bátran mutogatja őket.

Cinthya Dictator sokáig rosszul érezte magát a fogai miatt, de mára sikerült leszámolnia a komplexusával, ehhez persze az is hozzájárult, hogy megtalálta a megoldást a fogsora rendbetételére.

„Az eddigi életem legkiegyenúlyozottabb szakaszához érkeztem. Boldog vagyok, sok tervem van a jövőre nézve és van önbizalmam (ami eddig nagyon nem volt elmondható). Ez az önbizalom a benső stabilitásomnak is köszönhető, de a külső változásokat sem szabad figyelmen kívül hagyni. Bátran belevágtam a fogszabályzásba, ami egy régi komplexusommal számol le. Már most boldogan nevetek és nem takargatom a fogaimat a fotókon sem!” – írta Cinthya.

Flipper Öcsi eltitkolt fiát keresi a család: megszólalt a férfi, akit családtagnak hittekhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-flipper-ocsi-eltitkolt-fiat-keresi-a-csalad-megszolalt-a-ferfi-akit-csaladtagnak-hittek.htmlFénykép alapján kereste a család Flipper Öcsi eltitkolt, Franciországban élő fiát. Most megszólalt a férfi, akiről vélhetően készült a fotó. TV + Sztárok--Liptai Claudia megható sorokkal köszöntötte férjét születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-liptai-claudia-meghato-sorokkal-koszontotte-ferjet-szuletesnapjan.htmlClaudia megható sorokkal köszöntötte születésnapján férjét, Pataki Ádámot: megköszönte a csodás életet. TV + Sztárok--Jáksó László megható szavai a Szomszédok atyjáról, Horváth Ádámrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-jakso-laszlo-meghato-szavai-a-szomszedok-atyjarol-horvath-adamrol.htmlHorváth Ádám rendezőt kedden temették el, sok barát kísérte őt utolsó útjára. Ott volt Jáksó László is, aki megható szavakkal emlékezett meg a Szomszédok atyjáról. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Gelencsér Máté távkapcsolatban élnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-hosszu-katinka-es-gelencser-mate-tavkapcsolatban-elnek.htmlHosszú Katinka és Gelencsér Máté kapcsolatára egy hónapja derült fény, és egyre többet tudunk meg a viszonyukról. TV + Sztárok--Vasvári Vivien a közösségi oldalán fakadt kihttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vasvari-vivien-a-kozossegi-oldalan-fakadt-ki.htmlVasvári Vivien egy hosszabb bejegyzésben ecsetelte a közösségi oldalán, mennyire elege van az irigységből és a rosszindulatból. TV + SztárokOrigoHíres sminkes vette kezelésbe Liptai Claudiát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-hires-sminkes-vette-kezelesbe-liptai-claudiat.htmlLiptai Claudiát a híres sminkes, Anthony Chasset sminkelte ki a minap. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.