Belefogyott a válásba Suzy

Forrás: Instagram/Suzy -
fogyás válás Jolly és Suzy Suzy szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nagyon megviseli a válás Suzyt, friss fotóján jól látható, hogy alaposan lefogyott.

Május végén bombaként robbant a hír, miszerint 13 év után szakított Suzy és Jolly. Később az is kiderült, a pár régóta külön él, és az énekesnek már új párja van: egy fiatal modellt szeret.

A Ripost azt írja, a válás rendkívül megviselte a szőke énekesnőt, friss fotóján úgy tűnik, leadott pár kilót. Bár karcsú alakját alapvetően az egészséges életmódjának köszönheti, ezúttal a szokásosnál is vékonyabbnak tűnik.

Suzy sokat fogyott Forrás: Instagram/Suzy
Marsi Anikó könnyek között emlékezett meg Horváth Ádám rendezőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-marsi-aniko-konnyek-kozott-emlekezett-meg-horvath-adam-rendezorol.htmlMádai Vivien és Marsi Anikó is júniusban elhunyt Horváth Ádám rendező tanítványai voltak. Élő adásban, könnyek között emlékeztek meg szeretett tanárukról. TV + Sztárok--Holtan találták a britek világ- és Európa-bajnok dzsúdósáthttp://www.life.hu/sztarok/20190717-holtan-talaltak-a-britek-vilag-es-europabajnok-dzsudosat.htmlHoltan találták Craig Fallon világ- és Európa-bajnok brit cselgáncsozót. TV + Sztárok--Elbúcsúztatták Horváth Ádám rendezőt: Csűrös Karola gyászolja férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190717-elbucsuztattak-horvath-adam-rendezot-csuros-karola-gyaszolja-ferjet.htmlUtolsó útjára kísérte a gyászoló tömeg kedden Horváth Ádám Kossuth-, Erkel Ferenc- és Balázs Béla-díjas rendezőt. Felesége, Csűrös Karola színésznő esténként egyedül szeretne gyászolni, nem akarja, hogy bárki hozzá költözzön. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka megöregedett, nem lehet ráismernihttp://www.life.hu/sztarok/20190717-hosszu-katinka-megoregedett-nem-lehet-raismerni.htmlMeghökkentő fotóval jelentkezett Instagram-oldalán Hosszú Katinka. Az Iron Lady megöregedett. TV + Sztárok--70 éves lesz Várkonyi András: nem enyhül lánya elvesztése miatt érzett gyászahttp://www.life.hu/sztarok/20190717-70-eves-lesz-varkonyi-andras-nem-enyhul-lanya-elvesztese-miatt-erzett-gyasza.htmlCsaládi és baráti körben ünnepli hamarosan 70. születésnapját az ország Vili bácsija, Várkonyi András. A színésznek nem lesz felhőtlen az öröme, hiszen tavaly veszítette el lányát, Andreát. A gyászuk azóta sem enyhült. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huEgy négyéves kisfiú azt állítja, ő Diana hercegnő reinkarnációjahttp://www.life.hu/sztarok/20190716-egy-negyeves-kisfiu-azt-allitja-o-diana-hercegno-reinkarnacioja.htmlDavid Campbell ausztrál műsorvezető arról mesélt, hogy négyéves fia, Billy kétéves kora óta meg van győződve arról, hogy Diana hercegnő lelke benne született újjá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.