Demcsák Zsuzsa Magyarország férj érkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa és férje napokon belül újra együtt lesznek: a férfi hamarosan Magyarországra érkezik.

Sajtóértesülések szerint már a repülőjegye is megvan Demcsák férjének, aki hamarosan Magyarországon kezd majd új életet.

Az ittas vezetésen kapott Demcsák állítólag felkészítette férjét arra, hogy a hazai sajtó munkatársai érdeklődni fognak irántuk.

Demcsák Zsuzsa hamarosan újra együtt lesz a férjével Forrás: instagram.com/zsdemcsak/

„Krishan nemsokára velem lesz. Megvan a jegye és az érkezésének időpontja is. Annyit elárulhatok, hogy napokon belül együtt leszünk, amit nagyon-nagyon várok!” – mesélte a Borsnak Zsuzsa, aki azt is elárulta, közös vacsorával ünneplik meg első estéjüket.

„Nem én fogok főzni, hanem a férjem, aki kiváló szakács. Pedig először arra gondoltam, hogy készítek neki valami finom magyaros ételt, de végül azt beszéltük meg, hogy ő szeretne főzni nekem.”

Gáspár Evelin visszakapja 194 millió forintját: véget ért a nyomozáshttp://www.life.hu/sztarok/20190716-gaspar-evelin-visszakapja-194-millio-forintjat-veget-ert-a-nyomozas.htmlVéget ért a nyomozás a Géspér család ellen, adócsalás ügyében. 2017 tavaszán az idősebbik Gáspár lánytól a NAV 194 millió forintot kobzott el és tartotta magánál az összeget az ügy végéig.TV + SztárokOrigoSirokai Diána bikiniben mutatta meg dús idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20190715-sirokai-diana-bikiniben-mutatta-meg-dus-idomait.htmlTöbb mint 900 ezren követik Sirokai Diána magyar plus size modellt a közösségi oldalán. A gyönyörű lány most megmutatta, hogyan fest az alakja bikiniben. TV + SztárokOrigoLionel Richie lánya, Sofia meztelenül fetrengett a tengerparton (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190715-lionel-richie-lanya-sofia-meztelenul-fetrengett-a-tengerparton-18.htmlSzinte mindent megmutatott magából Lionel Richie lánya, Sofia, aki egy szál bugyiban fetrengett a homokos tengerparton. TV + SztárokOrigoApró bikiniben mutatta meg magát Varga Izahttp://www.life.hu/sztarok/20190715-apro-bikiniben-mutatta-meg-magat-varga-iza.htmlVarga Izát egy medence mellett, apró bikiniben fotózták. TV + Sztárok--Kamilla hercegné majdnem meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20190715-kamilla-hercegne-majdnem-meghalt.htmlKamilla hercegné a halál torkából menekült meg, az élete mindössze 9 másodpercen múlt. TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál Svájcban jártakhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-ordog-nora-es-nanasi-pal-svajcban-jartak.htmlIsmét meseszép helyen járt Ördög Nóra és férje, Nánási Pál. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.