Bajor Imre lánya, Lili a Barátok köztben kapott szerepet

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bajor Imre színésznő szerep Barátok közt Bajor Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajor Imre lánya, Lili apja nyomdokaiba lépett: hamarosan színésznőként láthatjuk egy telenovellában.

Bajor Imre lánya, Lili apja nyomdokaiba lép: sorozatszínészként láthatjuk a Barátok köztben.

Bajor Lili szerepet kapott a Barátok köztben Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Nagyon szerettem a Szomszédokat és benne aput, nekem ez volt a gyerekkorom. Biztos örülne ennek a munkámnak és támogatna. Színházi színésznő szeretnék lenni, a diplomámat is ebből szereztem, de úgy érzem, sokat tanulhatok a Barátok közt csapatától és sok szakmabelivel ismerkedhetek meg. Apu is sok műfajban jártas volt, a prózai szereptől kezdve az operetten át a filmezésig minden jelen volt az életében, és természetesen a sorozatok is fontosak voltak számára” – mesélte Lili a Blikknek.

VV Reni megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vv-reni-megmutatta-uj-szerelmet.htmlÖrömhírt osztott meg rajongóival VV Reni. A ValóVilág 9 játékosa újra szerelmes. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa férje napokon belül Magyarországra érkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-demcsak-zsuzsa-ferje-napokon-belul-magyarorszagra-erkezik.htmlDemcsák Zsuzsa és férje napokon belül újra együtt lesznek: a férfi hamarosan Magyarországra érkezik. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin visszakapja 194 millió forintját: véget ért a nyomozáshttp://www.life.hu/sztarok/20190716-gaspar-evelin-visszakapja-194-millio-forintjat-veget-ert-a-nyomozas.htmlVéget ért a nyomozás a Géspér család ellen, adócsalás ügyében. 2017 tavaszán az idősebbik Gáspár lánytól a NAV 194 millió forintot kobzott el és tartotta magánál az összeget az ügy végéig.TV + SztárokOrigoSirokai Diána bikiniben mutatta meg dús idomaithttp://www.life.hu/sztarok/20190715-sirokai-diana-bikiniben-mutatta-meg-dus-idomait.htmlTöbb mint 900 ezren követik Sirokai Diána magyar plus size modellt a közösségi oldalán. A gyönyörű lány most megmutatta, hogyan fest az alakja bikiniben. TV + SztárokOrigoSolti Ádám feleségét, Bernit zaklatja egy ismeretlenhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-solti-adam-feleseget-bernit-zaklatja-egy-ismeretlen.htmlSolti Ádám feleségét zaklatja egy ismeretlen, meglehetősen durva üzenetekkel. Betelt a pohár. TV + SztárokOrigoKylie Jenner meztelenül pózol az Instagramon - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190715-kylie-jenner-meztelenul-pozol-az-instagramon-18.htmlKylie Jenner természetesnek nem mondható idomait villantotta meg az Instagram-oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.