EFOTT 2019: Caramel először adott koncertet a fesztiválon

EFOTT Caramel Molnár Ferenc Caramel EFOTT 2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Poptörténelmi pillanat volt az EFOTT-on, hiszen Molnár Ferenc Caramel korábban soha nem lépett fel az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján. A Megasztár egykori nyertese a Life.hu-nak elmondta, hogyan készült a fellépésre, de azt is megtudhatjuk, ő maga milyen fesztiválarc.

Sikamlós üzeneteket kap Köllő Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20190715-sikamlos-uzeneteket-kap-kollo-babett-felesegek-luxuskivitelben.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja, Köllő Babett sok üzenetet kap: a kedveseknek örül, a kötekedőkkel is elbeszélhet, de saját bevallása szerint az onbszcenitással nem tud mit kezdeni. iTV + SztárokOrigoFranciaországban élhet Flipper Öcsi eltitkolt fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190715-franciaorszagban-elhet-flipper-ocsi-eltitkolt-fia.htmlFranciaországban élhet Flipper Öcsi eltitkolt fia. A család tudni szeretné, mi az igazság. TV + Sztárok-- Elárverezték Diana hercegnő melegítőfelsőjét 53 ezer dollárérthttp://www.life.hu/sztarok/20190715--elarvereztek-diana-hercegno-melegitofelsojet-53-ezer-dollarer.htmlElárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba. TV + Sztárok--Úgy tűnik, mintha Katalin hercegné nem vett volna fel melltartót - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190714-ugy-tunik-mintha-katalin-hercegne-nem-vett-volna-fel-melltartot.htmlKatalin hercegné nagy feltűnést keltett, hiszen úgy néz ki, mintha nem viselne melltartót. TV + Sztárok--Meghalt Emily Hartridge YouTube-sztár: autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-meghalt-emily-hartridge-youtubesztar.htmlSzomorú hírt tettek közzé Emily Hartridge Instagram-oldalán: az influencer és személyi edző autóbalesetet szenvedett, és meghalt. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki most a várandós Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20190713-igy-nez-ki-most-a-varandos-toth-gabi.htmlHagymaszedés közben kamerázták a várandós Tóth Gabit. Egy kicsit a pocakja is látszik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.