Elárverezték Diana hercegnő melegítőfelsőjét 53 ezer dollárért

Forrás: AFP -
árverezés melegítő Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

A légitársaság flying lady-logójával díszített, kevertszálas ruhadarabot, amelyet sportolás közben gyakran viselt a néhai hercegnő, Diana egykori személyi edzője, Jenni Rivett bocsátotta áruba, akinek a hercegnő több pulóverfélét is odaadott néhány hónappal 1997 augusztusában bekövetkezett halála előtt. Az árverést a bostoni székhelyű RR Auctions aukciósház bonyolította le az interneten.
A melegítőfelsőhöz mellékelt levélben Rivett elmondja, hogy Diana csaknem minden alkalommal ezt viselte a fitneszteremben tett gyakori látogatásai alkalmával. A hercegnő tudatosan nem váltogatta a sportfelszereléseit, mert nem akarta, hogy a média az ő kinézetével foglalkozzon "a világ fontosabb dolgai helyett" – magyarázta a személyi edző.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.