Kovács Patríciának elege lett a trollokból

troll Kovács Patrícia Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Patrícia úgy döntött, nem tűr el mindenkit a közösségi oldalán. 

Kovács Patrícia úgy döntött, nem tűri tovább, hogy a közösségi oldalán bárki tiszteletlenül beszéljen a másikkal, vagy durván nyilvánuljon meg. Ezért elérkezett az ideje annak, hogy elbúcsúzzon azoktól, akik nem tudnak viselkedni.

Kovács Patrícia úgy döntött, törli a viselkedni nem tudó embereket Forrás: Kovács Patrícia / Instagram
Kis Grófo profi teniszező szeretne lennihttp://www.life.hu/sztarok/20190714-kis-grofo-profi-teniszezo-szeretne-lenni.htmlKis Grófo úgy döntött, hogy a zenélés mellett még szeretne valamit profi szinten űzni: teniszezni kezdett. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki elvesztette a kiskutyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-szorcsik-viki-elvesztette-kiskutyajat.htmlSzorcsik Viki elvesztette szeretett kiskutyáját. A szomorú hírt az Instagramon osztotta meg a rajongóival. TV + SztárokOrigoTalmácsi Gábor feleségül vette szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-talmacsi-gabor-felesegul-vette-szerelmet.htmlTalmácsi Gábor a Facebook-oldalán jelentette be, hogy feleségül vette a szerelmét. TV + SztárokOrigoJennifer Lopez nem tudta megtartani a koncertjét áramkimaradás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-jennifer-lopez-nem-tudta-megtartani-koncertjet-aramkimaradas-miatt.htmlJennifer Lopez nem tudta befejezni Manhattanben tartott koncertjét, ugyanis a Madison Square Garden sötétségbe borult. TV + Sztárok--Geszler Dorottya: "Azt hitték, hogy csak egy üresfejű cicababa vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190714-geszler-dorottya-azt-hittek-hogy-csak-egy-uresfeju-cicababa-vagyok.htmlRohan az idő, szinte hihetetlen, hogy 30 éve ismerte meg az ország Geszler Dorottyát. Az akkor 19 éves lány a szépségversenyen mindenkit elbűvölt. Dorottya úgy érzi, visszatekintve – bár nem az ő fejére került a korona – nagyon sokat profitált a versenyből. TV + Sztárok--Kirabolták Sihell Ferry mulatóssztár házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-kiraboltak-sihell-ferry-mulatossztar-hazat-ejszaka.htmlÉjszaka rabolták ki a mulatóssztárt. Amíg Sihell Ferry és felesége aludtak, betörők osontak be a lakásukba. A tolvajok hangszereket és laptopot vittek el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.