Vajna Timi a sok munkával próbálja túlélni a férje elvesztése okozta fájdalmat

Forrás: instagram.com/timeavajna -
Vajna Timi halál Andy Vajna munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi fél éve vesztette el a férjét, és úgy tűnik, mostanra megtalálta a módját, hogy kicsit elterelje a figyelmét a fájdalmas gyászról. 

Vajna Timinek fél év után is pontosan úgy fáj a férje elvesztése, mintha egy perc sem telt volna el a tragédia óta. Mostanra azonban megtalálta a módját, hogyan terelheti el egy kicsit a gondolatait: a munkába temetkezik.

Vajna Timi gyászán a sok munka enyhít Forrás: instagram.com/timeavajna

a szeméből még nem tűnt el a szomorúság,

Blikknek

Katalin hercegné és Meghan Markle együtt mennek teniszmeccsrehttp://www.life.hu/sztarok/20190712-katalin-hercegne-es-meghan-markle-egyutt-mennek-teniszmeccsre.htmlSzent a béke? Meglepő bejelentést tett a Kensington-palota Meghan Markle-ről és Katalin hercegnéről. TV + SztárokOrigoBoros Lajos őszintén beszélt Bochkor Gáborral való kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-boros-lajos-oszinten-beszelt-bochkor-gaborral-valo-kapcsolatarol.htmlMár évek óta nem dolgozik együtt Boros Lajos és Bochkor Gábor, az sem titok, hogy nem voltak épp a legjobb barátok. Boros Lajos most őszintén mesélt a kapcsolatukról. TV + SztárokOrigoHeidi Klum titokban hozzáment kedveséhez, Tom Kaulitzhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-heidi-klum-titokban-hozzament-kedvesehez-tom-kaulitzhoz.htmlSokan támadták Heidi Klumot, amikor tavaly év elején kiderült, hogy a nála 17 évvel fiatalabb énekessel, Tom Kaulitzcal jár. A legfrissebb hírek szerint a pár már össze is házasodott. TV + Sztárok--Így festene MC Hawer, ha annyi idős lenne, mint a kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190712-igy-festene-mc-hawer-ha-annyi-idos-lenne-mint-a-kedvese.htmlEleinte talán meglepte a közvéleményt MC Hawer párkapcsolata, hiszen kedvese, Fanni 33 évvel fiatalabb nála. Most megmutatta, milyen lenne, ha ugyanannyi idősek lennének. TV + SztárokOrigoÉdesapja tette közzé a 20 évesen elhunyt Cameron Boyce utolsó fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190712-edesapja-tette-kozze-a-20-evesen-elhunyt-cameron-boyce-utolso-fotojat.htmlAz egész világ értetlenül áll a 20 éves Disney-sztár, Cameron Boyce hirtelen halála előtt. A fiatal színész utolsó fotóját az édesapja tette közzé. TV + Sztárok--Kiderült, mivel foglalkozik Iszak Eszter új pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20190712-kiderult-mivel-foglalkozik-iszak-eszter-uj-pasija.htmlA Ripost újabb információkat szerzett Iszak Eszter új barátjáról, akivel a csinos műsorvezető a Balaton Soundon mutatkozott először. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.