Nótár Mary anya nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nótár Maryvel sok minden történt az elmúlt időszakban, elárulta, hogy van most. 

Az elmúlt időszakban nem túl sok jó jutott Nótár Marynek: menedzserével komoly vitába keveredtek, ráadásul az édesanyját is elvesztette. Karácsonykor kellett búcsút vennie tőle hirtelen és tragikus módon. Mary elmondta, mindezek után hogy van most.

Nótár Mary nehéz időszakon van túl Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, de most már újra jól érzem magam a bőrömben.

AC News

Családi okok miatt csúszhat Ambrus Zoltán temetésehttp://www.life.hu/sztarok/20190713-csaladi-okok-miatt-csuszhat-ambrus-zoltan-temetese.htmlLehet, hogy csak augusztusban kerül sor Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagjának temetésére.TV + Sztárok--Vajna Timi a sok munkával próbálja túlélni a férje elvesztése okozta fájdalmathttp://www.life.hu/sztarok/20190713-vajna-timi-a-sok-munkaval-probalja-tulelni-a-ferje-elvesztese-okozta-fajdalmat.htmlVajna Timi fél éve vesztette el férjét, és úgy tűnik mostanra, megtalálta a módját, hogy kicsit elterelje a figyelmét a fájdalmas gyászról. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné és Meghan Markle együtt mennek teniszmeccsrehttp://www.life.hu/sztarok/20190712-katalin-hercegne-es-meghan-markle-egyutt-mennek-teniszmeccsre.htmlSzent a béke? Meglepő bejelentést tett a Kensington-palota Meghan Markle-ről és Katalin hercegnéről. TV + SztárokOrigoBoros Lajos őszintén beszélt Bochkor Gáborral való kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-boros-lajos-oszinten-beszelt-bochkor-gaborral-valo-kapcsolatarol.htmlMár évek óta nem dolgozik együtt Boros Lajos és Bochkor Gábor, az sem titok, hogy nem voltak épp a legjobb barátok. Boros Lajos most őszintén mesélt a kapcsolatukról. TV + SztárokOrigoHeidi Klum titokban hozzáment kedveséhez, Tom Kaulitzhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-heidi-klum-titokban-hozzament-kedvesehez-tom-kaulitzhoz.htmlSokan támadták Heidi Klumot, amikor tavaly év elején kiderült, hogy a nála 17 évvel fiatalabb énekessel, Tom Kaulitzcal jár. A legfrissebb hírek szerint a pár már össze is házasodott. TV + Sztárok--Édesapja tette közzé a 20 évesen elhunyt Cameron Boyce utolsó fotójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190712-edesapja-tette-kozze-a-20-evesen-elhunyt-cameron-boyce-utolso-fotojat.htmlAz egész világ értetlenül áll a 20 éves Disney-sztár, Cameron Boyce hirtelen halála előtt. A fiatal színész utolsó fotóját az édesapja tette közzé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.