Kudlik Júliát a saját születésnapja sem érdekli

Forrás: TV2 -
műsorvezető Kudlik Júlia születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kudlik Júliát a születésnapja alkalmából akarták köszönteni, de az egykori műsorvezető nem volt elragadtatva a gesztustól.

Kudlik Júlia hosszú évek óta nem látható a képernyőn, de fellépéseken még találkozhattak vele az emberek – eddig. Szvorák Katalin énekművésszel havonta akár több alkalommal is szórakoztatták a közönséget, viszont egy jó ideje már ott sem látni a Delta egykori műsorvezetőjét, aki vasárnap, vagyis július 14-én tölti be a 74. életévét. Ez alkalomból kereste fel őt a Bors, és szerették volna azt is megtudni, hogy miért nem lép már fel, de nem kaptak választ.

Kudlik Júliát nem érdekli a születésnapja Forrás: TV2

Nem érdekel a születésnapom, köszönöm a megkeresést, de visszavonultam! További szép napot!" – mondta Kudlik Júlia, majd bontotta a vonalat. A lap Szvorák Katalint is kereste, de egyelőre ő sem adott választ arra, miért nem lépnek már fel Kudlik Júliával együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.