Nagyot fordult a világ Demcsák Zsuzsával

Forrás: instagram.com/zsdemcsak/ -
Demcsák Zsuzsa szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen megváltoztatta az új szerelem Demcsák Zsuzsa életét. A műsorvezető évek óta élt magányosan, amikor az Ázsia Expressz forgatásán megismerte Krishant. 

„Az a nehéz az életünkben, hogy megtaláljuk azt a pillanatot, amikor végre valóban merünk nőnek lenni. Amikor nő vagy és úgy is viselkedsz, az adja meg az alapot egy boldog élethez, vagy ahogy a férjem szokta mondani: az varázsol mosolyt az arcodra. Krishan mellett végre igazán az lehetek” – nyilatkozta Zsuzsa a Bestnek.

„Napi szinten annyi mindent kell az agyammal megoldani és a rációval foglalkozni, hogy nem csoda, emellett elfelejtettem nőnek lenni. Szerintem ezzel sokan küzdünk manapság. Férfiként éltem az életem elmúlt 7-8 évét. Félreértés ne essék, nincsen ezzel semmi bajom, és a férfi-női megkülönböztetésből sosem akadt problémám, de mégiscsak nő vagyok, és nőként tudok igazán boldog lenni. Úgy érzem, a férjemet az ég küldte nekem. Rám fért már ez a boldogság” – tette hozzá a műsorvezető.

Forrás: instagram.com/zsdemcsak/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.