Szulák Andrea nem avatja be a nyilvánosságot a magánéletébe

Fotó: M. Schmidt János - Origo -
párkapcsolat szerelem nyilvánosság Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szulák Andrea azt mondja: nem sétál bele abba a csapdába, hogy beavatja a nyilvánosságot a magánéletébe. Annyit azért elárult, hogy ha még egyszer újrakezdhetné az életét, akkor a legjobb barátjához menne feleségül. 

Néhány hónapja vörösre változtatta a hajszínét Szulák Andrea. Akkor arról szóltak a hírek, hogy újra kopogtat a szerelem az életében – írja a hot! magazin.

„Az én szívemen mindig kopogtat valaki, valahol, valamilyen szándékkal, és ez így is van rendjén” – mondta a lapnak Szulák Andrea. Hozzátette: hogy kinek nyitja meg a szívét, az csak rá tartozik. Nem követi el azt a hibát még egyszer, hogy beavatja a nyilvánosságot a magánéletébe csak azért, hogy még párszor leírják a nevét.

Szulák Andrea szerint minden nő vágyik társra Fotó: M. Schmidt János - Origo

Úgy véli, minden nő vágyik társra. „Mire rájövünk mi, nők és férfiak, hogy mit és hogyan kellett volna jobban tennünk, addigra rendszerint már lepergett életünk legjava. Ezért ha még egyszer újrakezdhetném, a legjobb barátomhoz mennék feleségül” – fogalmazott a színésznő.

Robbie Williams azt mondja, hogy majdnem öngyilkos lett egy kísértet miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190711-robbie-williams-azt-mondja-hogy-majdnem-ongyilkos-lett-egy-kisertet-miatt.htmlÖngyilkos gondolatai voltak a húszas éveiben Robbie Williamsnek. Azt mondja, hogy ezt egy kísértet idézte elő nála. TV + Sztárok--Balaton Sound 2019: Metzker Viki elmondta, milyen a női DJ-k helyzete ma Magyarországonhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-balaton-sound-2019-metzker-viki-elmondta-milyen-a-noi-djk-helyzete-a-magyarorszagon.htmlHa magyar női DJ-t kellene említeni, talán sokaknak csak Metzker Viki jutna eszébe. A Balaton Soundon elkaptuk a sztár DJ-t egy rövid interjúra, amelyből többek közt az is kiderül, milyen a női DJ-k helyzete a szakmában. TV + SztárokHajdú Péter SMS-ben szakított volt barátnőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-hajdu-peter-smsben-szakitott-volt-baratnojevel.htmlEgy hónappal ezelőtt szakított Alföldy Annával Hajdú Péter. A műsorvezető elárulta: exei közül csak Ábel Anitával ápol barátságot. Arra is kitért, hogy Annával SMS-ben szakított. TV + SztárokOrigoTaylor Swift a legtöbbet kereső híresség a Forbes listájánhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-taylor-swift-a-legtobbet-kereso-hiresseg-a-forbes-listajan.htmlTaylor Swift a legtöbbet kereső celeb a Forbes magazin friss listáján – számolt be róla csütörtökön a BBC News. TV + Sztárok--Balaton Sound 2019: exkluzív interjú Armin van Buurennelhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-balaton-sound-2019-exkluziv-interju-armin-van-buurennel.htmlKülönleges esemény volt a Balaton Sound történetében, hogy Armin Van Buuren, a világon legtöbbször legjobbnak választott DJ fát ültetett a fesztivál kempingjében. Exkluzív interjút készítettünk a vilgásztárral, amelyben elmondja, miért volt fontos számára a faültetés, és az év fesztiválhimnuszáról, a Blah Blah Blah-ról is elárult pár kulisszatitkot. TV + Sztárok--Somló Tamás özvegye elárulta, mit kért tőle a legendás zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-somlo-tamas-ozvegye-elarulta-mit-kert-tole-a-legendas-zenesz.htmlSomló Tamásnak halála előtt volt egy utolsó kérése feleségéhez, Gyöngyvérhez. Azt szerette volna, ha az asszony nem marad egyedül és keres magának egy társat. Gyöngyinek azonban ez rettenetesen nehéz. A Story magazinnak azt mondta, hogy Somló nagyon magasra tette a lécet.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.