Hajdú Péter SMS-ben szakított volt barátnőjével

Forrás: RTL Klub -
Sarka Kata Alföldy Anna párkeresés párkapcsolat Hajdú Péter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónappal ezelőtt szakított Alföldy Annával Hajdú Péter. A műsorvezető elárulta: exei közül csak Ábel Anitával ápol barátságot. Arra is kitért, hogy Annával SMS-ben szakított. 

„Egy kapcsolatot le kell tudni zárni. Nem gondolom azt, hogy ha valakivel együtt vagyok, majd szétválunk, utána jóbarátok leszünk. Bizonyos idő után talán igen. Én a volt barátnőim közül csak Ábel Anitával vagyok ilyen kapcsolatban” – mesélte Hajdú Péter a Story magazinnak. A műsorvezető egy hónappal ezelőtt szakított kedvesével, Alföldy Annával.

„Annyit elárulok, hogy a legutóbbi kapcsolatommal SMS-ben szakítottunk, és azóta sem találkoztunk. Azt gondolom, bármennyire is érzik mindketten, hogy nem működik, nagyon rossz leülni egymással szemben, és megbeszélni, hogy legyen vége” – folytatta Hajdú, akinek napi telefonhasználatának már csupán 30 százalékát teszi ki a szóbeli beszélgetés, a többit üzenetben intézi.

Hajdú Péter SMS-ben szakított Forrás: RTL Klub

„Pont ilyen kínos szituációban kellene leülnöm személyesen? Régebben azt mondták, hogy milyen paraszt, aki SMS-ben szakít, de ma már így kezdünk el ismerkedni is. SMS-sel indul, és úgy is végződik. Szerintem ez tök normális” – szögezte le a műsorvezető.

Arról is beszélt, hogy nem nehéz számára az ismerkedés. „Tök felesleges azt keresni, hogy mennyi szól annak, hogy ismert, tévés vagy tehetős vagyok. Én így vagyok egy csomag, és nekem kell tudni eldönteni, hgoy valóban engem szeret, vagy csak le akar húzni és villogni velem” – mondta Hajdú Péter.

Somló Tamás özvegye elárulta, mit kért tőle a legendás zenészhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-somlo-tamas-ozvegye-elarulta-mit-kert-tole-a-legendas-zenesz.htmlSomló Tamásnak halála előtt volt egy utolsó kérése feleségéhez, Gyöngyvérhez. Azt szerette volna, ha az asszony nem marad egyedül és keres magának egy társat. Gyöngyinek azonban ez rettenetesen nehéz. A Story magazinnak azt mondta, hogy Somló nagyon magasra tette a lécet.TV + Sztárok--Pártos Csilla békülne, de Pécsi Ildikó nem enged volt menyénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-partos-csilla-bekulne-de-pecsi-ildiko-nem-enged-volt-menyenek.htmlKiújult a betegsége Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgónak. Pártos Csilla békülni szeretne, és meglátogatni a kórházban egykori apósát. Úgy tűnik azonban, hogy Pécsi Ildikó most sem hajlandó megenyhülni. TV + SztárokOrigoMegmutatta új szerelmét Jollyhttp://www.life.hu/sztarok/20190711-megmutatta-uj-szerelmet-jolly.htmlAz életben és a színpadon is egy párt alkotott a hazai mulatós zene két alakja, Jolly és Suzy. Nemrégiben szakítottak, Jolly pedig máris megmutatta új kedvesét. TV + Sztárok--Anna brit királyi hercegnő elvesztette az anyósáthttp://www.life.hu/sztarok/20190710-anna-brit-kiralyi-hercegno-elvesztette-anyosat.htmlAnna brit királyi hercegnő – II. Erzsébet és Fülöp egyetlen lánya – veszítette el családjának egy fontos tagját: az anyósa távozott az élők sorából 90 évesen. TV + Sztárok--A Nervo DJ-formációval készített interjút a Life.hu: imádják Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20190710-a-nervo-djformacioval-keszitett-interjut-a-lifehu-imadjak-magyarorszagot.htmlA 100 legjobb DJ között mindössze 6 női formációt találunk, akik közül a legjobbak a Nervo testvérek. Idén a Balaton Soundon táncoltatták meg a tömeget, de előtte egy interjút is adtak a Life.hu-nak. Meséltek a világsztárokkal való közös munkákról, hogy miért épp Justin Bieberrel és Eminemmel szeretnének dolgozni, de azt is elárulták, hogy korábban már nyaraltak Magyarországon. Imádják az itteni zsíros ételeket. Ha azt is szeretnéd megtudni, milyen a nők helyzete ma a DJ-szakmában, akkor feltétlen nézd meg az interjút. TV + Sztárok--Mariah Carey: "Kissé prűd vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190710-mariah-carey-kisse-prud-vagyok-maganeleterol-beszelt.htmlA Cosmopolitan magazin készített interjút Mariah Carey-vel: az énekesnő munkáról, dalokról, de a magánéletéről is beszélt, amivel mindenkit megdöbbentett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.