Irigy Hónaljmirigy betegség Ambrus Zoltán haláleset anyagi helyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó szereplése után nem sokkal azt nyilatkozta Ambrus Zoltán, hogy nem tudja, hol húzhatná meg magát – írja a Blikk.

Vasárnap este tudatta az Irigy Hónaljmirigy, hogy örökös tagjuk, Ambrus Zoltán 53 éves korában elhunyt. Ambrus már jó ideje visszavonultan élt, utoljára egy videóklipben szerepelt tavaly augusztusban. Ez után egy hónappal került kilátástalan helyzetbe, amikor is a családja úgy döntött, hogy eladják azt az ingatlant, amiben élt. Akkor azt nyilatkozta a Ripostnak, hogy költöznie kell, de nem tudja, hogy hova mehetne: "Most nagyon nem egyszerűek a hétköznapok. Az egyik rokonom nagy hülyeséget csinált, aki benne volt némi pénzzel a lakásban. Mivel a tartozást nem tudja másképp kifizetni, el kell adnunk az ingatlant. Folyamatosan nézelődök, keresgélek, de fogalmam sincs, hol húzhatnám meg magam."

Ez volt a zenész utolsó nyilatkozata. Akkor még bízott abban, hogy jobbra fordulhat a sorsa.

Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagja Forrás: rtl.hu


Ambrus Zoltán 2005-ben szenvedett súlyos autóbalesetet, felépülése hosszú évekig tartott. Élete a baleset után változott meg: elvesztette a házát, a karrierjét és a párját is. Az Irigy Hónaljmirigyből 2010-ben lépett ki, állapota miatt nem hagyta abba a koncertezést.

Itt az utolsó felvétel az Irigy Hónaljmirigy elhunyt tagjáról, Ambrus Zoltánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-itt-az-utolso-felvetel-az-irigy-honaljmirigy-elhunyt-tagjarol-ambrus-zoltanrol.htmlVasárnap este tette közzé az Irigy Hónaljmirigy a szomorú hírt, hogy örökös tagjuk, Ambrus Zoltán elhunyt. A Blikk megtalálta az utolsó klipet, amelyben Ambrus szerepelt. TV + Sztárok--Elhunyt Ambrus Zoltán, az Irigy Hónaljmirigy örökös tagjahttp://www.life.hu/kult/20190708-elhunyt-ambrus-zoltan-az-irigy-honaljmirigy-orokos-tagja.htmlHosszú betegség után elhunyt az Irigy Hónaljmirigy együttes tagja, Ambrus Zoltán. A tragikus hírt a zenekar tudatta a közösségi oldalán. Kult--Egy barátjánál húzta meg magát az anyagi gondokkal küzdő Ambrus Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-egy-baratjanal-huzta-meg-magat-az-anyagi-gondokkal-kuzdo-ambrus-zoltan.htmlRossz hírek érkeztek Ambrus Zoltánról, az Irigy Hónaljmirigy egykori tagjáról: el kell adnia a házát, és jelenleg egy barátjánál húzza meg magát. TV + Sztárok--El kell adni a házát Ambrus Zoltánnak, az Irigy Hónaljmirigy egykori tagjánakhttp://www.life.hu/otthon/20180914-el-kell-adni-a-hazat-ambrus-zoltannak-az-irigy-honaljmirigy-egykori-tagjanak.htmlNem tudja, hova költözik Amburs Zoltánnak, az Irigy Hónaljmirigy egykori tagjának. Egy rokona miatt kell megválnia otthonától. Otthon--Anyagi gondokkal küzd az egykori Mirigyes, Ambrus Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20160712-anyagi-gondokkal-kuzd-az-egykori-mirigyes-ambrus-zoltan.htmlA válása és 11 évvel ezelőtti balesete óta még mindig nem tudott lábra állni az egykori Mirigyes, aki jelenleg alkalmi munkákból tartja el magát. TV + Sztárok--Ambrus Zoltán: "Folyamatosan lefelé csúszik az életem"http://www.life.hu/sztarok/20150809-ambrus-zoltan-az-irigy-honaljmirigy-sztarja-elete-folyamatosan-lefele-csuszik.htmlAz Irigy Hónaljmirigy alapító tagja évekkel ezelőtt szenvedett súlyos baleset. A tragédia óta egyre több problémával küszködik.TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.