Képlékenynek érzi az életét Kamarás Iván: nem sok esélye van a szabadságra

élet színész Kamarás Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamarás Iván éjjel-nappal dolgozik, és így sok esélyt nem lát arra, hogy idén nyáron pihenni tudjon...

Kamarás Ivánt színdarabokban, zenés esteken, koncerteken is láthatják a nézők. Bár a színész szeretett volna egy kis nyaralást beiktatni, erre nem sok lehetősége lesz.

Kamarás Iván Fotó: Mudra László - Origo

„Idén nem nyaraltam még, pihentem ugyan kicsit, de nem nyaraltam. Készülgetek a dolgaimra, szerencsére nagyon sok minden van most körülöttem. A Balaton mindig a terveim között szerepel, de az élet általában keresztülhúzza a számításaim. Nem jutok el oda, vagy ha igen, nem tudok hol megszállni, mert annyira utolsó pillanatban indulok útnak, de ez ilyen. Annyira képlékeny a színészek élete és sorsa, hogy képtelenség bármit előre is foglalni, ahogy egyébként ezt kéne. Szeretem a Balatont, különösen az északi partot. Gyerekkoromból a balatonfüredi és tihanyi nyaralások, de a balatonlellei és balatonboglári úttörőtábor emléke is él az agyamban. Nem annyira szeretem a wellness hoteleket, az aktív pihenés híve vagyok. Inkább úszom, mint henyélek. Azokat a helyeket részesítem előnyben, ahol lehet úszni, és utána kicsit pihenni is. Túrázni is szeretek, de kicsit tartok a kullancsveszélytől" – árulta el a Kalandozó című műsorban a színész.

Ők Kamarás Iván ritkán látott nagyfiai

Kamarás Iván ritkán enged betekintést a magánéletébe, éppen ezért a fiait sem sokszor láttuk még. Ám ezúttal kivételt tett a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.