Balaton Sound: az utolsó pillanatban mondta vissza a fellépést Sean Paul

Balaton Sound Balaton Sound 2019 Sean Paul fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balaton Sound szervezői tudatták a fesztiválozókkal, hogy Sean Paul az utolsó pillanatban visszamondta a fellépését.

Az utolsó pillanatban lépett vissza Sean Paul rapper, aki betegségre hivatkozva lemondta a fellépését a Balaton Soundon, illetve más helyszíneken is. A szervezők egy Facebook-posztban tudatták a rossz hírt a rajongókkal, akik kifejezték nemtetszésüket.

A rapper idősávjában Armin van Buuren zenél.

Balaton Sound: Pumped Gabo idén is a fesztiválon veret - Videó


Pumped Gabo néhány hete még amiatt kesergett, hogy nem jut el az idei Balaton Soundra. A botránycelebnek különösen fontos hely Zamárdi, ugyanis néhány évvel ezelőtt ott fedezte fel őt a bulvár, a nevét is a Soundon elhíresült pumpálós táncáról kapta.

Demcsák Zsuzsáékhoz új családtag érkezett: megmutatta kiskutyáját - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190707-demcsak-zsuzsaekhoz-uj-csaladtag-erkezett-megmutatta-kiskutyajat-video.htmlDemcsák Zsuzsa ezúttal nem indiai szerelméről posztolt, hanem egy új csalűdtagot mutatott be követőinek: egy kiskutyával bővült acsaládjuk.TV + SztárokOrigoA jósnő szerint Kiszel Tünde férfi lehetett előző életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190706-a-josno-szerint-kiszel-tunde-ferfi-lehetett-elozo-eleteben-fem3-cafe.htmlRadics Ágnes jósnő a FEM3 Café műsorában arról beszélt, hogy mi várható idén Kiszel Tünde és a lánya életében. Olyasmi is elhangzott, amitől leesett a naptárdíva álla. TV + SztárokOrigoEgymásnak ugrottak Liptai Claudia fotója alatt a követőihttp://www.life.hu/sztarok/20190706--egymasnak-ugrottak-liptai-claudia-fotoja-alatt-kovetoi.htmlAz Instagram-oldalán osztott meg magáról Liptai Claudia egy retusálatlan fotót. A kép megosztotta a követőit, olyannyira, hogy előbb a műsorvezetőnek, majd egymásnak estek. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelte huszadik házassági évfordulóját David és Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20190706-igy-unnepelte-huszadik-hazassagi-evfordulojat-david-es-victoria-beckham.htmlA versailles-i kastélyban ünnepelte huszadik házassági évfordulóját David és Victoria Beckham. A sztárpár 1999. július 4-én mondta ki a boldogító igent. TV + Sztárok--Dobrády Ákos elárulta, hogyan és hol ismerkedikhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-dobrady-akos-elarultahogyan-es-hol-ismerkedik.htmlDobrády Ákos Iszak Esztivel való szakítása óta hivatalosan szingli, ám folyamatosan ismerkedik. Elárulta, hogyan. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó zongoraórára jár: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-molnar-aniko-zongoraorara-jar-foto.htmlMolnár Anikó nem csak külsejét változtatta meg fogyásával és mellműtétjével, hanem a tanulásra is rászánta magát.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.