Így ünnepelte huszadik házassági évfordulóját David és Victoria Beckham

David Beckham házassági évforduló Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A versailles-i kastélyban ünnepelte huszadik házassági évfordulóját David és Victoria Beckham. A sztárpár 1999. július 4-én mondta ki a boldogító igent.

Az ünneplésről pár fotót is mutattak, Victoria posztolta őket az Instagramra.

"Egy egészen hihetetlen kirándulás egy nagyon különleges napon. Köszönjük mindenkinek, aki emlékezetessé tette ezt a napot, a családunknak és a barátainknak az örök támogatást. Hihetetlen, hogy 20 éve történt!"
– írta a képekhez a Spice Girls egykori tagja.

David Beckham és Victoria Adams 1999. július 4-én házasodott össze a Luttrellstown-kastélyban, Írországban. A focista tanúja akkori csapattársa, Gary Neville volt. A ceremónián már az első gyermekük is részt vett, Brooklyn akkor volt négy hónapos.

Így néztek ki akkor:

David Beckham és Victoria esküvője Forrás: Facebook/David Beckham

És az OK! magazin címlapján:

Victoria ruhája a világ 11 legdrágább menyasszonyi ruhája között szerepel Forrás: OK Magazine

A rendőrség munkáját segíti Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20190706-a-rendorseg-munkajat-segiti-majka.htmlMajkával kampányol a rendőrség a biztonságos fesztiválozásért. TV + SztárokOrigoHatalmas lakodalmat tervez Demcsák Zsuzsa és fiatal férje: íme a részletekhttp://www.life.hu/sztarok/20190706-hatalmas-lakodalmat-tervez-demcsak-zsuzsa-es-fiatal-ferje-ime-a-reszletek.htmlAugusztusban készül összeházasodni Demcsák Zsuzsa és négy évvel fiatalabb férje, Krishan Dangwal. Fogadalmukat hivatalosan is meg akarják erősíteni Magyarországon. TV + SztárokOrigoMarsi Anikó az elmúlt három hónap nehézségeiről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190706-marsi-aniko-az-elmult-harom-honap-nehezsegeirol-beszelt-labtores.htmlMarsi Anikó, a TV2 Tények műsorvezetője márciusban törte el a combcsontját. Egy anyukának magyarázott hátrafelé, miközben nekiment egy villanyoszlopnak, és eltört a combcsontja. Anikó most már jól van, újra futni kezdett, de nagyon nehéz volt számára az elmúlt három hónap. TV + Sztárok--Kommentben üzent Gwyneth Paltrow-nak a férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190705-kommentben-uzent-gwyneth-paltrownak-ferje.htmlMár a nyilvánosság is tudja, hogy Gwyneth Paltrow és férje, Brad Falchuk sajátosan élik a házaséletüket. Sokan úgy vélik, így nem lehet igazi házas életet élni, ám most bebizonyították, hogy épp annyira szeretik egymást, mint más párok. TV + Sztárok--VV Seherezádé megvillantotta szexi melleithttp://www.life.hu/sztarok/20190705-vv-seherezade-megvillantotta-szexi-melleit.htmlBikinis képet osztott meg a közösségi oldalán VV Seherezádé. Az aprócska ruhadarabból pedig a cicije is kivillant. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó zongoraórára jár: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190705-molnar-aniko-zongoraorara-jar-foto.htmlMolnár Anikó nem csak külsejét változtatta meg fogyásával és mellműtétjével, hanem a tanulásra is rászánta magát.TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.