Pécsi Ildikó unokája továbbra sem hagyja el a budai ingatlant

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kilakoltatás unoka ingatlan Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább folytatódik a viszály Pécsi Ildikó családjában: az unokája nem akarja elhagyni a művésznő házát.

Néhány hete lakoltatták ki Pécsi Ildikó unokáját a művésznő budai otthonából, ám Csabika időközben visszafoglalta a házat: lecserélte a zárat és visszaköltözött. Most úgy tűnik, egyáltalán nem is akar elmenni onnan: birtokvédelmet kért a kerületi jegyzőtől.

Pécsi Ildikó már szeretné hasznosítani az ingatlanát, amit az unokája addig nem volt hajlandó elhagyni, amíg rendőri jelenlét mellett ki nem lakoltatták. Május hetedikén zárat cseréltek hivatalosan, de ezt feltörve, illegális lakásfoglalással visszaköltözött. Ügyfelem ezért feljelentést tett a rendőrségen. Az unoka viszont birtokvédelmet kért a jegyzőtől, amit megtámadtunk, csatolva minden iratot, ami alátámasztja, hogy jogtalan az ott-tartózkodás, így a törvény szerint nem illeti meg a birtokvédelem. A fiatalember ezzel a trükkel próbál némi időt nyerni” – nyilatkozta Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György a Blikknek.

Pécsi Ildikó továbbra sincs jóban az unokájával Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.