Medveczky Ilonának taxiban kellett átöltöznie

Forrás: Polyák Attila/Origo -
meztelenség Medveczky Ilona taxi díva öltözködés fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona karrierje csúcsán egyik fellépésről a másikra rohant. Elárulta, gyakran gyakorlatilag a taxiban kellett átöltöznie.

Medveczky Ilona a hatvanas évek végén került a figyelem középpontjába, és hamar felkapott díva lett belőle, elhalmozták munkákkal. Gyakran egyik fellépésről rohant a másikra, és a Borsnak most elárulta, hogy előfordult, a taxiban kellett átöltöznie.

A bugyitól a cipőn át a parókáig mindent cserélnem kellett. Ahhoz pucérnak kellett lennem, különben az a két-három öltöztetőnő sem tudta volna olyan rövid idő alatt rám rángatni a ruhát, cipőt, parókát. Annyi idő volt csak, hogy leültem, egy-egy nő húzta le a csizmám, egy levette a fejemről a kucsmát, a hajam be volt csavarva, leszorítva gézzel. Egyik húzta rám a cipőt, a másik a parókát. Közben ott álltam anyaszült meztelenül. Sokszor már ment a zene, amikor beestem az ajtón egy bundában, alatta semmi.”

Medveczky Ilonának a hatvanas években nagyon sok munkája akadt Forrás: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.