Reunion: Várkonyi Andrea közös fotót posztolt Gombos Edinával

Forrás: TV2 -
Várkonyi Andrea Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina és családja néhány évvel ezelőtt költözött ki a tengerentúlra. Kubai származású férje, Alberto IT-vezetőként dolgozik, az Aktív egykori műsorvezetője pedig üzletasszonyként tevékenykedik. Két közös gyermekük van, Miranda és Matteo. Most azonban hazalátogattak, és találkoznak a barátaikkal is. 

Andi közös képet osztott meg az Instagramján, amelyhez a következőket írta: "Nicsak ki van itt? Gombos Edina végre! Olyan jó újra látni! Nózi is örült neki!"

Elvesztette cicáját Orosz Barbi: gyászol a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190630-elvesztette-cicajat-orosz-barbi-gyaszol-a-musorvezeto.htmlNéhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Orosz Barbi macskája beteg. A négyéves cicust meg kellett operálni, de nem élte túl a beavatkozást. TV + SztárokOrigoCseke Katinka elhagyja a Jóban Rosszban sorozatothttp://www.life.hu/sztarok/20190629-cseke-katinka-elhagyja-a-joban-rosszban-sorozatot-tv2.htmlCseke Katinkát 2008 decemberében ismerte meg az ország a Jóban Rosszban Bodolai Böbéjeként. A színésznő most úgy döntött, távozik a népszerű sorozatból, a jövőben mással szeretne foglalkozni. TV + SztárokOrigoLezárhatják a Novozánszki Fanni ügyében folyó nyomozásthttp://www.life.hu/sztarok/20190627-lezarhatjak-a-vv-novozanszki-fanni-ugyeben-folyo-nyomozast.htmlAhogy írtunk róla, kiengedték a börtönből a Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt férfit, B. Lászlót, aki azóta házi őrizetben van. Lapinformációk szerint az ügyet csak novemberben fogják lezárni, így B. László sorsa addig kétséges. Bár nyomkövető van rajta és nem hagyhatja el otthonát, a férfi reméli, bebizonyosodik, hogy nem ő ölte meg a lányt. Állítja, a Duna-parti luxusapartmanháztól 800 méterre két ismeretlen férfinak átadta Fannit. TV + SztárokOrigoBubik Istvánnal való szerelméről vallott Szentandrássy Hédi képzőművészhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-bubik-istvannal-valo-szerelmerol-vallott-szentandrassy-hedi.htmlBubik Istvánnal való kapcsolatáról beszélt szerelme, Szentandrássy Hédi. Elmondta, első látásra beleszeretett a férfiba, hozzátette, fogalma nem volt, hogy a színész házas. Bubik István 2004 novemberében hunyt el autóbalesetben. TV + SztárokOrigoSztárfellépők exkluzív produkciói lesznek láthatóak a Magyarország Szépe show-jábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-sztarfellepok-exkluziv-produkcioi-a-magyarorszag-szepe-showjaban.htmlAz ország legszebb lányai mellett igazi sztárparádé várja a Duna Televízió és a Duna World nézőit vasárnap este a Magyarország Szépe élő adásában, 19:30-kor. A döntőbe jutott tizenhat szépség bemutatkozása mellett exkluzív zenei produkciók és dalpremierek szórakoztatják a közönséget. TV + SztárokOrigoGyakran megviccelte családját és barátait Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-gyakran-megviccelte-csaladjat-es-baratait-diana-hercegno-vilmos-szuletesnapja.htmlVilmos herceg születésnapja apropóján sztorizgatott Darren McGrady, Diana egykori séfje. Elmondta, a hercegnő gyakran zavarba hozta szeretteit a vicceivel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.