Michael Schumacher felesége leszögezte, nem láthatjuk a pilótát többet a médiában

Forrás: DPPI/Jean Michel Le Meur -
feleség Corinna Schumacher nyilatkozat Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher feleségének nyilatkozatától nem lesznek boldogok a rajongók. 

Michael Schumacher több mint 5 évvel ezelőtt szenvedett síbalesetet, azóta csak elvétve nyilatkozik állapotáról a család. A rajongók aggodalma nem szűnt meg, és továbbra is szorítanak a pilóta felépüléséért.

Schumachert nem látjuk többet a médiában Forrás: DPPI/Jean Michel Le Meur

A család mindent megtesz, hogy Schumacher egészségi állapota javuljon, a hírek szerint eddig 7,5 milliárd forintnak megfelelő összeget költöttek a kezelésére, ám ha javul is az állapota, arról a nyilvánosságnak nem beszélnek. A pilóta feleségének nyilatkozata szerint pedig látni sem fogjuk többet Schumachert. Közölte, bármilyen nehéz is feldolgoznia ezt az embereknek, nem fogják látni többet a médiában a Forma–1-es pilótát – írja a Femcafé.

Újra szerelmes Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20190628-ujra-szerelmes-aleska.htmlSáfrány Emese újra boldog: labdarúgóedzőt szeret a légtornász. TV + SztárokOrigoZaklatják a Barátok közt színésznőjét, Bátyai Évát: durva üzeneteket kaphttp://www.life.hu/sztarok/20190628--zaklatjak-a-baratok-kozt-szinesznojet-durva-uzeneteket-kap.htmlEgy őrült zaklatja a Barátok közt színésznőjét, Bátyai Évát: nagyon durva üzeneteket kap. TV + SztárokOrigoEzért vált el Szinetár Dóra Bereczki Zoltántólhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-ezert-valt-el-szinetar-dora-bereczki-zoltantol.htmlSzinetár Dóra őszintén vallott arról, miért vált el annak idején Bereczki Zoltántól. TV + SztárokOrigoPataki Zita bikiniben kertészkedik – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-pataki-zita-bikiniben-kerteszkedik.htmlAz időjós közösségi oldalán mutatta meg, mennyire élvezi a kertjének művelését: bikiniben gazolt. TV + SztárokOrigoAz ExperiDance társulat vezetői között egyre nő a feszültség: megszólalt az ügyvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190628-az-experidance-tarsulat-vezetoi-kozott-egyre-no-a-feszultseg.htmlÁll a bál az ExperiDance társulatnál: Román Sándor alapító és üzlettársa között van feszültség. Most megszólalt a másik fél is. TV + SztárokFotó: M.Schmidt János – OrigoGalambos Lajos lakóparkjának egyik apartmanjában kéjbarlang üzemelhetetthttp://www.life.hu/sztarok/20190628-galambos-lajos-lakoparkjanak-egyik-apartmanjaban-kejbarlang-uzemelhetett.htmlAz egyik vádlott korábbi vallomásának felolvasása során derült ki, hogy kéjbarlang üzemelhetett a lakópark egyik apartmanjában. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.