Szűcs Judith 9 év jegyesség után férjhez megy fiatalabb szerelméhez

házasság énekesnő Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
9 év jegyesség után férjhez megy szerelméhez Szűcs Judith. Ő maga árulta el a részleteket.

10 éve ismerte meg szerelmét a 66 éves, kortalan díva, Szűcs Judith. Bár a férfi már 9 évvel ezelőtt eljegyezte az énekesnőt, a frigyre csak a közeljövőben kerül majd sor.

"Tíz éve vagyunk együtt, ebből kilenc éve a párom menyasszonya vagyok. Idén szeretnénk az esküvőt, pontos időpont még nincs. Számomra nem fontos a papír, eddig is boldog voltam nélküle. A párom elképesztően intelligens férfi, rengeteget tanultam tőle. Lehet az ember örök menyasszony, de attól én még az asszonyának érzem magam. A fehér ruhára viszont nagyon vágyom, ebből a szempontból tradicionális vagyok. Visszafogott eseményt szeretnék, a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem tervezek titkos esküvőt. Utána pedig egy jó utazásnak örülnék. Sokat jártunk együtt Thaiföldre, oda bármikor visszamennék vele"mesélte a Borsnak Szűcs Judith, akit egyáltalán nem zavar a korkülönbség. Párja és közte 9 év van, Judith javára.

"Nem érdekel a kora, egész életemben egymást kerestük. Mikor megismerkedtünk, minden spontán jött.

Egy televíziót akartam vásárolni, ő ott állt mellettem, tanácsot kértem tőle, de amikor egymásra néztünk, tudtam, ebből valami több lesz. Nehéz elmagyarázni ezt a pezsgést, de ez egy olyan kapcsolat, amiből nincs másik a világon. Sose gondoltam volna, hogy közel a hatvanhoz találom meg ezt a földöntúli és önzetlen boldogságot, úgyhogy az élő példája vagyok annak, hogy sose késő."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.