Mel B összemelegedett egy nála 15 évvel fiatalabb nővel

Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2019 Dave J Hogan/Dave J Hogan -
Jess Glynne szerelem Mel B énekesnő Spice Girls
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hasít az újraalakult Spice Girls turnéja, ám nem csak a koncertek körül zajlanak az események. A pletykák szerint Mel B a szerelmet is megtalálta egy 15 évvel fiatalabb énekesnő személyében.

Mel B korábban már bejelentette, hogy a férfiak és a hölgyek társaságát egyaránt élvezi. Nemrégiben elstartolt a Spice Girls turnéja, ahol nem ment minden fényesen. Többen panaszkodtak a hangosításra és a minőségre.

Ám a Daily Mail cikke szerint úgy tűnik, hogy Mel B megtalálta a számításait. A csapattal tartó egyik énekesnővel, a 29 éves Jess Glynne-nel nagyon megtetszettek egymással. Úgy tudni, sülve-főve együtt vannak. Glynne egyébként 15 évvel fiatalabb Mel B-nél.

A hírek szerint Jess Glynne nagy Spice Girls-rajongó volt eddig is, egy este pedig kiderült, hogy rengeteg közös van bennük Mel B-vel.

Mel B megtalálhatta a szerelmet Forrás: Dave J Hogan/Getty Images/2019 Dave J Hogan/Dave J Hogan

Aurelio állítja, nem követett el emberrablásthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-aurelio-allitja-nem-kovetett-el-emberrablast.htmlAurelio továbbra is állítja, bár valóban pofozkodott az ismerősével, emberrablásról nem volt szó. TV + SztárokOrigoTóth Vera így néz ki ébredés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-toth-vera-igy-nez-ki-ebredes-utan.htmlTóth Vera az ébredés utáni pillanatát osztotta meg rajongóival, az ágyból. TV + SztárokOrigoGyászol L. L. Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20190625-gyaszol-l-l-junior.htmlMegrendítő hírt kapott L. L. Junior. A rapper elveszítette jó barátját, menedzserét. TV + Sztárok--Oszter Alexandra apjának köszönheti legjobb barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190625-oszter-alexandra-apjanak-koszonheti-legjobb-baratnojet.htmlOszter Alexandra rengeteg élményt köszönhet édesapjának, és az egyik legjobb barátját is. TV + Sztárok--Smink nélküli fotót posztoltak a Jóbarátok színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20190625-smink-nelkuli-fotot-posztoltak-a-jobaratok-szinesznoi.htmlA Jóbarátok színésznői összegyűltek, és smink nélküli fotót posztoltak. TV + SztárokOrigoEgy videofelvétellel bizonyítják a rajongók, hogy Michael Jackson élhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-egy-videofelvetellel-bizonyitjak-a-rajongok-hogy-michael-jackson-el.htmlEgy videofelvétel alapján arra következtetnek a rajongók, hogy Michael Jackson ma is él. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.