Egy videofelvétellel bizonyítják a rajongók, hogy Michael Jackson él

Michael Jackson videó diplomaosztó hang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy videofelvétel alapján arra következtetnek a rajongók, hogy Michael Jackson ma is él.

Immár tíz éve annak, hogy nincs közöttünk Michael Jackson, de a rajongók azt állítják, a pop királya ma is él. Ezúttal egy hangfelvételt találtak, ami szerintük bizonyítja az elméletüket.

Az előző hónapban Jacko fiának, Prince-nek a diplomaosztóján a Loyola Marymount Egyetemen készült egy videofelvétel, amelyen felfedezni vélték Mihael Jackson hangját. Állítják, annyira jellegzetes, hogy senki másé nem lehet, csak az övé – számolt be róla a Daily Star.

Mutatjuk a videót!

Ennyit érnek Meghan Markle kiegészítőihttp://www.life.hu/sztarok/20190624-ennyit-ernek-meghan-markle-kiegeszitoi.htmlKiderült, hogy több mint 200 millióra rúg Meghan Markle ékszerkollekciója. TV + Sztárok--Így néz ki Liszt Ferenc szépunokája, a 17 éves Michael Andreas Häringer http://www.life.hu/sztarok/20190624-igy-nez-ki-liszt-ferenc-szepunokaja-a-17-eves-michael-andreas-h-ringer.htmlA 17 éves Michael Andreas Häringer Liszt Ferenc szépunokája, és szintén zenész: százezrek rajonganak érte. TV + SztárokOrigoSelma Blair, szklerózis multiplexszel küzdő színésznő 47 éves letthttp://www.life.hu/sztarok/20190624-selma-blair-szlkerozis-multiplexszel-kuzdo-szineszno-47-eves-lett.htmlNéhány hónappal ezelőtt jelentette be Selma Blair színésznő, hogy szklerózis multiplexszel küzd. Blair most ünnepelte a 47. születésnapját, és minden vágya, hogy kisfia, Arthur mellett állhasson. TV + Sztárok--Bizarr videó került fel a netre Pintér Tiborrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-bizarr-video-kerult-fel-a-netre-pinter-tiborrol.htmlMeghökkentő videót töltött fel magáról Pintér Tibor a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoTávozik a TV2 Mokka műsorvezetője, Szabó Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20190624-tavozik-a-tv2-mokka-musorvezetoje-szabo-dora.htmlKönnyek között jelentette be Szabó Dóra, hogy távozik a Mokka műsorvezetői közül. TV + SztárokOrigoPoór Péter szerint Szécsi Pál nem Domján Edit miatt végzett magávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-poor-peter-szerint-szecsi-pal-nem-domjan-edit-miatt-vegzett-magaval.htmlSzécsi Pál mindössze 30 évesen vetett véget az életének, sokan úgy gondolták, korábbi szerelmének, Domján Editnek az öngyilkossága miatt. Barátja, Poór Péter azonban másként vélekedik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.