Sztárfellépők exkluzív produkciói lesznek láthatóak a Magyarország Szépe show-jában

Forrás: Magyarország Szépe/Facebook -
Magyarország Szépe 2019
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország legszebb lányai mellett igazi sztárparádé várja a Duna Televízió és a Duna World nézőit vasárnap este a Magyarország Szépe élő adásában, 19:30-kor. A döntőbe jutott tizenhat szépség bemutatkozása mellett exkluzív zenei produkciók és dalpremierek szórakoztatják a közönséget.

Különleges koprodukciókat, eddig sosem hallott dalokat, sztárfellépőket és látványos show-t ígér a Magyarország Szépe. A döntőbe jutott tizenhat szépség négyszer lép majd színpadra, fürdőruhában, nemzeti öltözékben, estélyiben és az úgynevezett kreatív tourban, ahol minden lányra más-más magyar tervező álmodott egy különleges ruhát. A főszereplő hölgyek minden körben zenei aláfestésre vonulnak végig a kifutón, hogy a zsűri és a nézők is kiválaszthassák az általuk legszebbnek ítélt három versenyzőt.

Forrás: Magyarország Szépe/Facebook

A nyitányban Oláh Gergő a Fricska táncegyüttessel lép színpadra egy kifejezetten erre az alkalomra megálmodott produkcióval. Lonely című új dalát mutatja be a The Middletonz, és egy Elton John-slágert ad elő közösen Kállay Saunders András, Király Viktor, Vavra Bence és Oláh Gergő. Wolf Kati a Kamara Virtuózokból ismert ifj. Sárközy Lajossal és zenekarával énekel majd, míg az estélyi ruhás bevonulás alatt a Király testvérek, Linda és Viktor duettje hangzik majd el.

A műsorban fellépőként láthatják a nézők a legendás Korda György-Balázs Klári házaspárt, akik két dallal is készülnek, míg Király Viktor DJ BRS-sel közösen is színpadra lép. Marge és a Jetlag az elmúlt év egyik legnagyobb slágerét, az Égen át című dalt adják elő, a fináléra pedig visszatér Kállay Saunders András és a The Middletonz, akik A Dal 2019 döntős produkcióját, a Rosest éneklik el.

A műsorvezetők Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd "Freddie" lesznek, akik már nagyon készülnek az adásra, akárcsak a tizenhat döntős versenyző, akik között már ott van Magyarország Szépe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.