Heidi Klum félmeztelenül mossa a fogát, és meg is mutatta - Videó

videó fogmosás Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum még fogmosás közben is szexi, ugyanis félmeztelenül csinálja!

Heidi Klum nem fél megmutatni idomait, de nincs is oka takargatni magát, hiszen még most is elképesztően dögös. A 46 éves szupermodell ráadásul az olyan kevéssé szexi helyzetekben is dögös tud lenni, mint a fogmosás. Heidi ugyanis félmeztelnül csinálja, és ami még ennél is jobb, meg is osztja ezt a pillanatot a nagy nyilvánossággal.

Shane Tusup szívesen edzené a magyar női labdarúgó válogatottathttp://www.life.hu/sztarok/20190618-shane-tusup-szivesen-edzene-a-magyar-noi-labdarugo-valogatottat.htmlÚgy tűnik, Shane Tusup még mindig figyelemmel követi a magyarországi eseményeket. TV + Sztárok--Courteney Cox születésnapján együtt ünnepeltek a Jóbarátok női szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20190618-courteney-cox-szuletesnapjan-egyutt-unnepeltek-a-jobaratok-noi-szereploi.htmlA hétvégén ünnepelte 55. születésnapját Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája. Ebből az alkalomból sorozatbeli barátnői is meglátogatták, és egy közös szelfit is készítettek. TV + Sztárok--Fülöp herceg ellenezte Harry herceg és Meghan Markle házasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-fulop-herceg-ellenezte-harry-herceg-es-meghan-markle-hazassagat.htmlKiderült, hogy annak idején Fülöp herceg le akarta beszélni unokáját, Harry herceget arról, hogy feleségül vegye Meghan Markle-t. TV + Sztárok--Asszisztense szerint csak látszat volt Michael Jackson házassága Elvis lányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-asszisztense-szerint-csak-latszat-volt-michael-jackson-hazassaga-elvis-lanyaval.htmlJacko egykori asszisztense állítja, soha nem volt testi kapcsolat Michael Jackson és Lisa Marie Presley között. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa kislányt szülne indiai férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-demcsak-zsuzsa-kislanyt-szulne-indiai-ferjenek.htmlDemcsák Zsuzsa megjósolta: kislányt fog szülni indiai férjének. TV + SztárokOrigoHódi Pamelát azért támadták, mert nem vett részt lánya évzárójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-hodi-pamelat-azert-tamadtak-mert-nem-vett-reszt-lanya-evzarojan.htmlHódi Pamelát a közösségi oldalán támadták azért, mert nem vett részt Nati évzáróján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.