Fotókkal és videókkal bizonyítják a rajongók, hogy Tupac valójában él

Forrás: Getty Images/Tim Mosenfelder -
Tupac Shakur gyilkosság rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne kerülne fel az internetre olyan fotó vagy videó, amellyel a rajongók azt szeretnék bizonyítani, Tupac valójában ma is él.

Immár lassan 23 éve annak, hogy halálos lövés érte a népszerű rappert, Tupacet. A rajongók soha nem fognak belenyugodni kedvencük elvesztésébe és az utóbbi időben több összeesküvés-elméletet is szőttek arról, hogy a férfi valójában ma is él.

Az internetre több videó is felkerült, amelyen állítólag feltűnik Tupac.

Tupac Shakur állítólag ma is él Forrás: Getty Images/Tim Mosenfelder

A Daily Star azt írja, márciusban egy olyan felvétel látott napvilágot, amely 2002-ben készült. Egy szakállas férfi tűnik fel rajta, aki valóban nagyon hasonlít Tupacre. Szintén ebben a hónapban került fel a videómegosztó oldalra az a videó, amelyen egy kalapot, rózsaszín inget viselő alak jelenik meg és állítólag ugyanolyan tetoválás van a karján, mint amilyen a rappernek is volt.

Májusban egy fotót osztottak meg a rajongók, amely állítólag egy nappal a rapper halála után készült. Itt Tupac ugyanazt a narancsszínű felsőt viseli, mint amikor meggyilkolták. Nem sokkal később egy újabb videó látott napvilágot, itt egy cigarettázó férfit szúrtak ki a szemfülesek, aki szerintük biztosan a rapper.

Elvált férfi Hosszú Katinka új párja, Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-elvalt-ferfi-hosszu-katinka-uj-parja-mate.htmlKiderült, hogy Hosszú Katinka új párja elvált férfi. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMegjelent a Tankcsapda tabudöntögető könyve, a Liliput Hollywoodhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-megjelent-a-tankcsapda-tabudontogeto-konyve-a-liliput-hollywood.htmlLiliput Hollywood - A kendőzetlen igazság címmel zenekari kulissza könyv jelent meg Magyarország legnépszerűbb rockbandájáról, a 30 éves Tankcsapdáról. A mű feltárja a zenekar titkait, olyanokat is, amiket a tagok még egymásnak sem mondtak el. A Life.hu-nak Lukács Laci, a zenekar frissen házasodott frontembere mesélte, hogy pontosan miről is szól a könyv.TV + SztárokOrigoShane Tusup szívesen edzené a magyar női labdarúgó válogatottathttp://www.life.hu/sztarok/20190618-shane-tusup-szivesen-edzene-a-magyar-noi-labdarugo-valogatottat.htmlÚgy tűnik, Shane Tusup még mindig figyelemmel követi a magyarországi eseményeket. TV + Sztárok--Courteney Cox születésnapján együtt ünnepeltek a Jóbarátok női szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20190618-courteney-cox-szuletesnapjan-egyutt-unnepeltek-a-jobaratok-noi-szereploi.htmlA hétvégén ünnepelte 55. születésnapját Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája. Ebből az alkalomból sorozatbeli barátnői is meglátogatták, és egy közös szelfit is készítettek. TV + Sztárok--Fülöp herceg ellenezte Harry herceg és Meghan Markle házasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-fulop-herceg-ellenezte-harry-herceg-es-meghan-markle-hazassagat.htmlKiderült, hogy annak idején Fülöp herceg le akarta beszélni unokáját, Harry herceget arról, hogy feleségül vegye Meghan Markle-t. TV + Sztárok--Asszisztense szerint csak látszat volt Michael Jackson házassága Elvis lányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-asszisztense-szerint-csak-latszat-volt-michael-jackson-hazassaga-elvis-lanyaval.htmlJacko egykori asszisztense állítja, soha nem volt testi kapcsolat Michael Jackson és Lisa Marie Presley között. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.