Elvált férfi Hosszú Katinka új párja, Máté

Fotó: Polyák Attila - Origo -
válás Gelencsér Máté szerelem Hosszú Katinka Hosszú István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Hosszú Katinka új párja elvált férfi.

Mint arról már beszámoltunk, újra szerelmes Hosszú Katinka. A férfinak már a kiléte sem titok, ő Gelencsér András úszóedző fia, Máté. A Ripost kiderítette, a pár az úszónő 30. születésnapi buliján ismerkedett meg egymással.

Mint írják, Máté korábban úszott és modellként dolgozott, és hasonlóan Katinkához, ő is elvált.

Máté váratlanul feltűnt a szülinapi partin, itt ismerkedtek meg Katkával. Bár a tömeg és a hangos zene miatt ekkor még nem nagyon tudtak beszélgetni, az egyértelmű volt, hogy szimpatikusak egymásnak. Máté is élt már házasságban, egy modell volt a felesége, így állt ő is először a kamerák elé. A házasság végül válással végződött. Katinkával még nagyon friss a kapcsolatuk, de remélem, sokáig fog tartani” – nyilatkozta a lapnak az úszónő édesapja, Hosszú István, aki egyelőre nem találkozott lánya kedvesével.

Hosszú Katinka újra szerelmes Fotó: Polyák Attila - Origo
Shane Tusup szívesen edzené a magyar női labdarúgó válogatottathttp://www.life.hu/sztarok/20190618-shane-tusup-szivesen-edzene-a-magyar-noi-labdarugo-valogatottat.htmlÚgy tűnik, Shane Tusup még mindig figyelemmel követi a magyarországi eseményeket. TV + Sztárok--Courteney Cox születésnapján együtt ünnepeltek a Jóbarátok női szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20190618-courteney-cox-szuletesnapjan-egyutt-unnepeltek-a-jobaratok-noi-szereploi.htmlA hétvégén ünnepelte 55. születésnapját Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája. Ebből az alkalomból sorozatbeli barátnői is meglátogatták, és egy közös szelfit is készítettek. TV + Sztárok--Fülöp herceg ellenezte Harry herceg és Meghan Markle házasságáthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-fulop-herceg-ellenezte-harry-herceg-es-meghan-markle-hazassagat.htmlKiderült, hogy annak idején Fülöp herceg le akarta beszélni unokáját, Harry herceget arról, hogy feleségül vegye Meghan Markle-t. TV + Sztárok--Asszisztense szerint csak látszat volt Michael Jackson házassága Elvis lányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-asszisztense-szerint-csak-latszat-volt-michael-jackson-hazassaga-elvis-lanyaval.htmlJacko egykori asszisztense állítja, soha nem volt testi kapcsolat Michael Jackson és Lisa Marie Presley között. TV + Sztárok--Újra tud mosolyogni Vajna Tímea: egy közel barát elmondta, mi változotthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-ujra-tud-mosolyogni-vajna-timea-egy-kozel-barat-elmondta-mi-valtozott.htmlVajna Timi újra sportol, visszatért az üzleti életbe és már nem visel mindig fekete ruhákat. Valami megváltozott, lassan átlendül a gyász legnehezebb időszakán. TV + SztárokOrigoMindenki Keanu Reevest imádja: ezért szeretik annyira a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20190617-mindenki-keanu-reeves-t-imadja-ezert-szeretik-annyira-a-szineszt.htmlKeanu Reeves nagyszerű színész, de nem ezért imádják őt az emberek, hanem azért, mert annak ellenére, hogy hollywoodi sztár, nagyon hétköznapi maradt. Visszahúzódó, humoros egyénisége és a rajongói felé mutatott kedvessége miatt 2019-ben is megőrülnek érte. Íme, néhány példa a nagyszerűségére, de vigyázat, ha eddig nem szeretted Keanu Reevest, mostantól biztos a rajongója leszel. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.