Egy skót dal nagyon hasonlít a TNT toplistás slágerére

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
TNT dal Majka plágium Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TNT Nem jön álom a szememre című slágerére a megszólalásig hasonlít egy skót dal. Az együttes tagjai a stúdióban meséltek a felismerésről. 

„Még a Majoros Peti is felhívott, hogy van egy jó ügyvédje” – mesélte a Mokkában Dobrádi Ákos, a TNT együttes tagja. Kiderült ugyanis, hogy a Nem jön álom a szememre című toplistás dalukra kísértetiesen hasonlít egy skót sláger.

Elárulta: nem kíván lépéseket tenni az ügyben. „Nem az én tisztem eldönteni, hogy ez plágiumgyanús vagy sem – jelentette ki Dobrádi. – Ez már 8-9 éves történet. Én egyszer kiposztoltam erről pár sort. Én soha nem foglalkoztam vele sem a múltban, sem a jelenben, sem a jövőben, én ezen nem akarok nyerészkedni” – folytatta a zenész.

Azt mondja, ilyen bárkivel előfordulhat. Egy dalszerző rengeteg dalt hall, akár a liftben, nyilvános helyeken, óhatatlan, hogy bármiből ihletet merít.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.