Demcsák Zsuzsa kislányt szülne indiai férjének

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
Demcsák Zsuzsa házasság családalapítás férj gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa megjósolta: kislányt fog szülni indiai férjének.

Május végén bombaként robbant a hír, miszerint Demcsák Zsuzsa összeházasodott egy indiai férfival. Az újabb rendőrségi ügyétől eltekintve a tévés nagyon boldog, szerelméről pedig most a Borsnak is mesélt.

Egy pillanatig sem féltem ettől az egésztől, mert minden olyan magától értetődő. Nagyon boldog vagyok, és szerencsésnek érzem magam, hogy ez megadatott nekem. Azt gondolom, most vagyok biztonságban és megérkeztem 'a Férfi' mellé. Krishan egészen máshogy, nagyon szépen viselkedik és gondolkodik a nőkről, tanulhatnának tőle a férfiak. Nagyon komolyan gondolja az egészet, és mindig érezteti: az ő életében egyetlen házasság és egyetlen feleség van és lesz, és mostantól kezdve mi örökké együtt leszünk.”

Demcsák Zsuzsa kislányt szülne férjének Forrás: Televíziós Újságírók Díja

Demcsák hozzátette, szeretne majd gyermeket szülni a férfinak.

Tudok tenyérből olvasni, és egy közös lánygyermeket láttam Krishan tenyerében, és semmi akadályát nem látom. Nem félek a kultúrák keveredésétől és a neveléstől sem, ugyanis a férjem és a családja is tökéletesen alkalmazkodik az európai kultúrához. Semmiféle megkötés, bigottság nem jön szóba.”

Megmutatta tökéletes testét Dukai Regina – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-megmutatta-tokeletes-testet-dukai-regina.htmlDukai Regina bikiniben mutatta meg tökéletes alakját. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee a szerelmi életéről vallott: nem túl ügyes ebbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190618-ganxsta-zolee-a-szerelmi-eleterol-vallott-nem-tul-ugyes-ebben.htmlGanxsta Zolee két éve alkot egy párt barátnőjével, de saját bevallása szerint a párkapcsolatokban sosem volt ügyes. TV + Sztárok--Megszólalt Hosszú Katinka szerelmének édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190618-megszolalt-hosszu-katinka-szerelmenek-edesapja.htmlA napokban derült ki, hogy Hosszú Katinka nem szingli többé, újra rátalált a szerelem. Új párja Gelencsér Máté, Gelencsér András úszóedző fia.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÚjra tud mosolyogni Vajna Tímea: egy közel barát elmondta, mi változotthttp://www.life.hu/sztarok/20190618-ujra-tud-mosolyogni-vajna-timea-egy-kozel-barat-elmondta-mi-valtozott.htmlVajna Timi újra sportol, visszatért az üzleti életbe és már nem visel mindig fekete ruhákat. Valami megváltozott, lassan átlendül a gyász legnehezebb időszakán.TV + SztárokOrigoMindenki Keanu Reevest imádja: ezért szeretik annyira a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20190617-mindenki-keanu-reeves-t-imadja-ezert-szeretik-annyira-a-szineszt.htmlKeanu Reeves nagyszerű színész, de nem ezért imádják őt az emberek, hanem azért, mert annak ellenére, hogy hollywoodi sztár, nagyon hétköznapi maradt. Visszahúzódó, humoros egyénisége és a rajongói felé mutatott kedvessége miatt 2019-ben is megőrülnek érte. Íme, néhány példa a nagyszerűségére, de vigyázat, ha eddig nem szeretted Keanu Reevest, mostantól biztos a rajongója leszel. TV + SztárokAFPSingh Viki kiakadt az Instagram túlszerkesztett fotóinhttp://www.life.hu/sztarok/20190617-singh-viki-kiakadt-az-instagram-tulszerkesztett-fotoin.htmlSingh Vikinek elege lett abból, hogy a közösségi oldalon mindenki túlretusálja a képeit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.