Szobafestőként keresi a kenyerét Mata Ricsi

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Mata Ricsi szobafestő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor sztárja, Mata Ricsi jelenleg szobafestőként dolgozik.

Mata Ricsit 13 évesen Az ének iskolája című tehetségkutatóban ismerte meg az ország, majd később az X-Faktorban egészen a döntőig menetelt. A tehetséges fiú azóta elhagyta a szülői házat, és rajongóihoz, Maglódra költözött. Most a Borsnak elárulta, egyelőre nem tud az éneklésből megélni.

A tévés szerepléseim után nagyon sok felkérésem volt évekig. Félmilliót is megkerestem, de mivel kiskorú voltam, nem az én kezemben landolt a pénz, amivel nem is lett volna baj, ha azért érzékelek belőle valamit. Például azt, hogy ha hazaérek, van ennivaló, meg hasonlók. De nem szeretnék a múltban vájkálni, vagy a szüleimet megsérteni. Elköltöztem, és nagyon jó döntés volt. (...) Egy éve elkezdtem egy sulit, és nemrég meg is kaptam a bizonyítványom. Szobafestő-mázoló lettem, és el is helyezkedtem. Szeretem ezt a munkát, és szeretnék vele egy biztos egzisztenciát teremteni magamnak.”

Mata Ricsi szobafestőként keresi a kenyerét Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.