Megcsalta vőlegényét Mariah Carey: pikáns videó leplezte le őket

Bryan Tanaka Mariah Carey szerető szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő felvételek kerültek elő 2016-ból Mariah Carey-ről. Akkor még James Packer milliárdos menyasszonya volt, a videókon azonban az egyik fiatal háttértáncosával enyeleg.

Évek óta viszonya lehetett az egyik háttértáncosával, Bryan Tanakával Mariah Carey-nek. A pikáns felvételek róla és a férfiról fél évvel a Packerrel való szakítása előtt készültek. A videón az énekesnő erotikus öltáncot jár a táncosnak. Olyan fotók is a nyilvánosság elé kerültek, amelyeket Mariah fiatal szeretőjének küldözgetett, és meztelenül látható.

A milliárdossal való szakítása után az énekesnő felvállalta a kapcsolatát Bryan Tanakával.

Jude Law gyönyörű lánya, Iris már 18 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20190613-jude-law-gyonyoru-lanya-iris-mar-18-eves.htmlVilágszerte rajonganak a nők Jude Law-ért. Ám kevesen tudják, hogy lánya, Iris Law is remek géneket örökölt tőle. A fiatal lány most fejezte be az iskolát. TV + Sztárok--Undorító dolgot művelt Meghan Markle apja, Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190613-undorito-dolgot-muvelt-meghan-markle-apja-thomas-markle.htmlMeghan Markle apja undorító dolgot művelt, hogy móresre tanítsa a fiát. TV + Sztárok--Két év után szakított Dakota Johnson és Chris Martinhttp://www.life.hu/sztarok/20190616-ket-ev-utan-szakitott-dakota-johnson-es-chris-martin.htmlSzakított Chris Martin, a Coldplay frontembere és A szürke ötven árnyalatából ismert Dakota Johnson – tudta meg a Daily Mail. A pár korábban már az eljegyzést tervezgette. TV + Sztárok--Hosszú Katinkának új pasija van: Barcelonában látták őket romantikáznihttp://www.life.hu/sztarok/20190615-hosszu-katinkanak-uj-pasija-van-barcelonaban-lattak-oket-romantikazni.htmlÚgy tűnik, hogy Hosszú Katinkára rátalált a szerelem: ismeretlen férfival romantikázott Barcelonában. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBikiniben mutatta meg magát VV Mici - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190615-bikiniben-mutatta-meg-magat-vv-mici-foto.htmlVV Mici bátran megmutatta idomait bikiniben, és imádják ezért a rajongói. TV + SztárokOrigoNeymar volt kedvese, Sara imádja a kebleit mutogatnihttp://www.life.hu/sztarok/20190614-neymar-volt-kedvese-sara-imadja-a-kebleit-mutogatni.htmlMég 2014-ben volt kapcsolata a Sara nevű lánynak a focista Neymarral. Úgy tűnik, azóta luxuséletet él, kebleit pedig gyakran megmutatja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.