Rubint Réka a kezdetekről mesélt: így indult a karrierje

Rubint Réka Schobert Norbert indulás karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikor aerobikórákat kezdett tartani Rubint Réka, még egyáltalán nem gondolt arra, hogy ismert ember legyen. Most elmesélte a karrierje indulását, és azt, hogyan járult hozzá a sikerhez egy kertészfiú.

Egyetemistaként egy tornateremben tartott becsületkasszás aerobikórákat Rubint Réka, mielőtt ismert lett. Schobert Norbi ekkor már befutott fitneszguru volt. Réka most Joshi Bharat műsorában elmesélte, hogy egyszer Siófokon kellett fellépnie, rettentően meleg volt, így félt, hogy nagyon kevesen lesznek majd.

"A konferanszié mondta, hogy most Rubint Réka van a színpadon, nyilván senki sem tudta, hogy ki vagyok" – nevetett Réka. Félt, hogy senki sem tornázik majd vele a hőségben, így egy agyafúrt tervet eszelt ki.

"Nagyon jó zenét vittem, nagyon nagy slágerekkel. Megkértem ott a kertészfiút, hogy a slaggal próbálja meg felkelteni az emberek figyelmét – folytatta Rubint Réka. – Közel 450-en, 500-an tornáztunk a torna végén" – mosolygott Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.