Pucéran kapták le 49 éves Naomi Campbellt – Fotó

modell szexi pucér meztelen Naomi Campbell sivatag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naomi Campbell nem szégyenlős: a kamerák előtt dobta le a ruháit.

Naomi Campbell jövőre 50 éves lesz, és a teste még ma is tökéletes. Erről most bárki meggyőződhetett, a gyönyörű modell ugyanis egy teljesen pucér fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán.

A sivatagban, egy homokdűnén fotózták, a kamerának háttal állt, így jól látszik a feszes feneke.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

First drop of Golden Hour BTS in Kenya for @britishvogue July 2019 #NAOMIAFRICA

Naomi Campbell (@naomi) által megosztott bejegyzés,

Majka lemondta a koncertjeit, az is kiderült, kell-e műtenihttp://www.life.hu/sztarok/20190614-majka-lemondta-a-koncertjeit-az-is-kiderult-kelle-muteni.htmlHangszálproblémái adódtak Majkának, így az egész heti koncertjeit le kellett mondania. Most kiderült, hogy meg kell-e műteni. TV + SztárokOrigoAnyaszült meztelenül szelfizett Pumped Gabohttp://www.life.hu/sztarok/20190614-anyaszult-meztelenul-szelfizett-pumped-gabo.htmlPumped Gabo pucéran fotózkodott a tükör előtt. TV + Sztárok--Bochkor Gábor cáfolta, hogy újra összeáll Boros Lajossalhttp://www.life.hu/sztarok/20190614-bochkor-gabor-cafolta-hogy-ujra-osszeall-boros-lajossal.htmlBochkor Gábor cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a jövőben újra együtt rádiózik Boros Lajossal. TV + SztárokOrigoGombos Edina és családja Magyarországon vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20190614-gombos-edina-es-csaladja-magyarorszagon-vannak.htmlGombos Edina a családjával együtt Amerikában él jelenleg, de a hét elején hazajöttek. TV + Sztárok--Suzy gyászol: elvesztette kollégájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190613-suzy-gyaszol-elvesztette-kollegajat.htmlKollégáját és jó barátját veszítette el Suzy: képtelen felfogni, hogy távozott a férfi az élők sorából. TV + SztárokOrigoKylie Jenner A szolgálólány meséje témájú bulit rendezett, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-kylie-jenner-a-szolgalolany-meseje-temaju-bulit-rendezett-kiakadtak-a-rajongok.htmlFelbőszítette rajongóit Kylie Jenner. A celeb egy olyan partit szervezett, amelynek témája A szolgálólány meséje című sorozat volt. A nők kizsákmányolásával foglalkozó alkotást sokak szerint szerint ennél sokkal komolyabban kell venni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.