Kylie Jenner A szolgálólány meséje témájú bulit rendezett, kiakadtak a rajongók

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Jamie Mccarthy -
harag Kylie Jenner sorozat rajongók A szolgálólány meséje party botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felbőszítette rajongóit Kylie Jenner. A celeb egy olyan partit szervezett, amelynek témája A szolgálólány meséje című sorozat volt. A nők kizsákmányolásával foglalkozó alkotást sokak szerint szerint ennél sokkal komolyabban kell venni.

Világszerte rengetegen rajonganak A szolgálólány meséje című sorozatért. Az alkotás Margaret Atwood regénye alapján készült, és egy olyan jövőbe viszi el a nézőket, amelyben a nők termékenysége drasztikusan csökken, így kizsákmányolják azokat, akik még képesek gyermeket kihordani.

A The Guardian szerint Kylie Jenner azzal akasztotta ki rajongóit, hogy egy olyan bulit rendezett, amelynek ez a sorozat volt a témája. Az Egyesült Államokban az utóbbi időben sokat foglalkoznak a nők jogaival, főleg a terhességmegszakítás kapcsán. Éppen ezért is váltott ki akkora felháborodást Jenner bulija.

A lap cikke szerint számukra ez a sorozat nem jelent többet napjaink popkultúrájának egyik darabjánál.

Dunai hajóbaleset: nyilatkozott a Clark Ádám úszódaru kapitányahttp://www.life.hu/sztarok/20190613-dunai-hajobaleset-nyilatkozott-a-clark-adam-uszodaru-kapitanya.htmlA Clark Ádám úszódaru kapitánya elmondta, nagyon nehéz dolguk volt a Hableány roncsának kiemelésekor. TV + SztárokOrigoFalatnyi bikiniben pózoltak a Barátok közt színésznőihttp://www.life.hu/sztarok/20190613-falatnyi-bikiniben-pozoltak-a-baratok-kozt-szinesznoi.htmlKardos Eszter, Bátyai Éva és Görgényi Fruzsina ledobta a textilt, hogy megmutassák, milyen szexik fürdőruhában. TV + SztárokOrigoKapócs Zsóka visszakapta millióit, amivel a kivitelezője lépett lehttp://www.life.hu/sztarok/20190613-kapocs-zsoka-visszakapta-millioit-amivel-a-kivitelezoje-lepett-le.htmlKapócs Zsóka végre visszakapta azt a hatalmas összeget, amellyel kivitelezője lépett le korábban. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsát élőben kérdezték az ittas vezetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-demcsak-zsuzsat-eloben-kerdeztek-az-ittas-vezeteserol.htmlDemcsák Zsuzsát Balázsék kérdezték a feltehetően ittas vezetéséről, de az exműsorvezető nem volt hajlandó válaszolni. TV + SztárokOrigoSütő Enikő megmutatta az alakját bikinibenhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-suto-eniko-megmutatta-alakjat-bikiniben.htmlÚj fotót töltött fel a közösségi oldalára Sütő Enikő. Az egykori modell 59 évesen is elképesztően fest. TV + Sztárok--Esztergályos Cecília fütyül a szabályokra, ami a táplálkozást illetihttp://www.life.hu/sztarok/20190612-esztergalyos-cecilia-futyul-a-szabalyokra-ami-a-taplalkozast-illeti.htmlLecsót készített a Fem3 Café stúdiójában Esztergályos Cecília. Közben elmondta, hogy szinte semmilyen szabályt nem tart be, ami a táplálkozást illeti. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.