Vasvári Vivien nem szégyelli a műmelleit, pedig sokan bántják őt a műtétei miatt

Forrás: Instagram/Vasvári Vivi -
plasztikai műtét Luxus Vivi Vasvári Vivien műmell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien sosem tagadta, hogy több plasztikai műtéten is átesett. Sokan bántják emiatt, de őt nem zavarják a negatív kommentek: nem akar senkinek sem megfelelni.

Luxus Vivi egyáltalán nem titkolta soha szépészeti beavatkozásait, és a sértő, negatív kommentek ellenére ő jól érzi magát a bőrében. Büszke a testére, akár a természet adta, akár a plasztikai sebész.

Vasvári Vivien nem szégyelli a műmelleit Forrás: Instagram/Vasvári Vivi

"Mindig is nyíltan vállaltam, hogy három szépészeti beavatkozáson estem át: a fülemet, a számat és melleimet csináltattam meg. Nem torzítom el a vonásaimat olyan anyagokkal, mint a botox, soha nem is vetemednék ilyesmire. Rendszeresen járok kozmetikai kezelésekre, ezek bárki számára elérhetőek, természetes anyagokból álló beavatkozások" – mondta a Borsnak. Elárulta, nem érdeklik a bántó hozzászólások.

A férjemnek is rendkívül tetszenek a műmelleim, nincs ebben semmi, amit szégyellni kellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.