Jolly és Suzy nem szakítanak teljesen: vállalnak közös fellépéseket

Forrás: Instagram/Jolly Official -
koncert Suzy Jolly szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolly élete teljesen megváltozott, amióta elköltözött Suzytól, ám nem szakít teljesen a korábbi házaspár. 

Jolly és Suzy mindketten beszámoltak arról, hogy kapcsolatuk véget ért. Jolly el is költözött közös otthonukból, jelenleg előző házasságából született, 17 éves fiával él. A mulatós sztár élete nagyon megváltozott a szakítás óta, de állítása szerint sokkal kiegyensúlyozottabb, és a karrierje is, hiszen nincsenek veszekedések.

Suzy és Jolly nem válnak el teljesen Forrás: Instagram/Jolly Official

„Rájöttem arra, hogy jó választás volt az a döntés, amit hoztam/hoztunk. Hiszen az állandó veszekedések, mindennapos civakodások egy idő után nem tudnak folytatódni az ember életében, mert még a gyermekünknek is, és mindenki másnak is rossz" – árulta el a Mokkában Jolly, aki nem szakít az élete minden területén Suzyval, ugyanis vállalnak közös fellépéseket.

Stohl András gyönyörű hölgyekkel borozgatotthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-stohl-andras-gyonyoru-holgyekkel-borozgatott.htmlSzéles mosollyal látható gyönyörű kolléganői, Kovács Patrícia és Balsai Mónika gyűrűjében Stohl András. Úgy tűnik, egy kis előadás utáni lazításra indultak. TV + SztárokOrigoSzakított Hajdú Péter és Alföldy Anna? Eltűntek a közös fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-szakitott-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-eltuntek-a-kozos-fotok.htmlLehet, hogy véget ért Hajdú Péter és Alföldy Anna között a nagy szerelem? Árulkodó jelek! TV + SztárokOrigoVasvári Vivien nem szégyelli a műmelleit, pedig sokan bántják őt a műtétei miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-vasvari-vivien-nem-szegyelli-mumelleit-pedig-sokan-bantjak-ot-mutetei-miatt.htmlVasvári Vivien sosem tagadta, hogy több plasztikai műtéten is átesett. Sokan bántják emiatt, de őt nem zavarják a negatív kommentek: nem akar senkinek sem megfelelni. TV + SztárokOrigoCsapatépítőn sérült meg az Éjjel-Nappal Budapest Tamarájahttp://www.life.hu/sztarok/20190612-csapaepiton-serult-meg-az-ejjel-nappal-budapest-tamaraja.htmlCsapatépítőn sérült meg az Éjjel-Nappal Budapest Tamarája. TV + SztárokOrigoRosszul lett a színpadon Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-rosszul-lett-a-szinpadon-korda-gyorgy.htmlKorda György rengeteget koncertezik, de szüksége van pihenőre néhány szám után, hogy bírja a bulit. Legutóbb is szünetre kellett mennie, amivel megijesztette a rajongóit. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMajka adásban lőtte át Tilla fülét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-majka-adasban-lotte-at-tilla-fulet.htmlMeghökkentő eseménynek lehettek szemtanúi a Bezár a bazár! című műsor nézői. Majka adásban lőtte át Tilla fülét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.