sztáresküvő kim kardashian Vilmos herceg drága Michael Jordan Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességeknek van mit a tejbe aprítani, hát miért éppen az életük legfontosabb napján spórolnának? A fényűző luxusesküvőikre forintba átszámítva milliárdokat is képesek elkölteni szemrebbenés nélkül. A csúcstartó Harry herceg és Meghan Markle, de Vilmos hercegék esküvője is hihetetlenül sokba került!

Harry herceg és Meghan Markle

Meghan Markle és Harry herceg Forrás: Getty Images

A pár kapcsolata 2016 végén vált nyilvánossá, 2017 novemberében pedig az eljegyzés is megtörtént. Az esküvőre 2018. május 19-én a windsori kastély Szent György-kápolnájában került sor. Rengetegen követték a pár menyegzőjét, amire nagyon sok pénzt költöttek. Összesen 55 millió dollárba (15 milliárd forint) került Harry és Meghan egybekelése.

Vilmos herceg és Katalin hercegné

Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvője Forrás: AFP/Gerard Julien

A hercegi pár is rengeteget költött az esküvőjére, de nyomába sem érhet Harry és Meghan menyegzőjének. Tízmilliókkal olcsóbban hozták ki a fényűző eseményt, körülbelül 34 millió dollárt (9 milliárd 300 ezer forint) költöttek életük legfontosabb napjára. Csak a virágok 800 ezer dollárba, vagyis 219 millió forintba kerültek.

Kim Kardashian és Kris Humphries

Kim Kardashian és Kris Humphries Forrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

A sztárpár esküvője nemcsak az egyik legdrágább volt, hanem az egyik legrövidebb életű is. A válásuk visszhangja tovább tartott, mint a házasságban eltöltött napjaik. Mindössze 72 nap után adta be Kim a válókeresetet, miután körülbelül 10 millió dollárt költöttek a nagy esküvőre. Persze Harry és Vilmos menyegzője után már nem tűnik soknak ez az összeg, pedig átszámítva több mint 2 milliárd 700 ezer forintba került a fényűző esküvő.

Michael Jordan és Yvette Prieto

Michael Jordan és Yvette Prieto Forrás: Getty Images/WireImage/2011 WireImage/Isaac Brekken

Nem meglepő, hogy a világ egyik leghíresebb kosárlabdázójának az esküvője is világraszóló volt. Yvette Prieto modellel 2013-ban kötötték össze az életüket, és azóta is házasságban élnek. A sztárpár menyegzője 10 millió dollárba került, vagyis éppen annyit költöttek életük legfontosabb napjára, mint Kim Kardashian és Kris.


Wayne Rooney és Coleen McLough

Wayne Rooney és Coleen McLough Forrás: AFP/Oli Scarff

Az angol labdarúgó és felesége, Coleen 2008-ban mondták ki a boldogító igent, és négy közös gyermeket nevelnek. Ugyan menyegzőjük nagyon bensőséges hangulatú volt, rengeteg pénzt költöttek. Mindössze 65 vendég volt hivatalos a nagy eseményre, ami 8 millió dollárjába került a párnak, vagyis átszámítva 2 milliárd 199 ezer forintba.

Molnár Andi melltartóban mutatta meg magát – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-molnar-andi-melltartoban-mutatta-meg-magat.htmlMolnár Andi szokatlanul merész fotót töltött fel a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Jolly és Suzy nem szakítanak teljesen: vállalnak közös fellépésekethttp://www.life.hu/sztarok/20190612-jolly-es-suzy-nem-szakitanak-teljesen-vallalnak-kozos-fellepeseket.htmlJolly élete teljesen megváltozott, mióta elköltözött Suzytól, ám nem szakít teljesen a korábbi házaspár. TV + SztárokOrigoStohl András gyönyörű hölgyekkel borozgatotthttp://www.life.hu/sztarok/20190612-stohl-andras-gyonyoru-holgyekkel-borozgatott.htmlSzéles mosollyal látható gyönyörű kolléganői, Kovács Patrícia és Balsai Mónika gyűrűjében Stohl András. Úgy tűnik, egy kis előadás utáni lazításra indultak. TV + SztárokOrigoSzakított Hajdú Péter és Alföldy Anna? Eltűntek a közös fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-szakitott-hajdu-peter-es-alfoldy-anna-eltuntek-a-kozos-fotok.htmlLehet, hogy véget ért Hajdú Péter és Alföldy Anna között a nagy szerelem? Árulkodó jelek! TV + SztárokOrigoRosszul lett a színpadon Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-rosszul-lett-a-szinpadon-korda-gyorgy.htmlKorda György rengeteget koncertezik, de szüksége van pihenőre néhány szám után, hogy bírja a bulit. Legutóbb is szünetre kellett mennie, amivel megijesztette a rajongóit. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSchobert Norbi zokogott, amikor értesült Benke Laci bácsi halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-schobert-norbi-zokogott-amikor-ertesult-benke-laci-bacsi-halalarol.htmlSchobert Norbi tudta, hogy Benke Laci bácsi egészsége nem jó, halálhíre mégis váratlanul érte. Zokogott, amikor értesült arról, hogy távozott a barátja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.