DopeMan szerint visszataszító az egyik sportmárka új próbababája

kampány próbababa Nike súlyfelesleg Dopeman túlsúly Schobert Norbert sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molett próbababával reklámozza sportruházatát az egyik sportruházati márka. Ez némileg felbőszítette a rappert, DopeMant. Egy hosszú bejegyzésben fejtette ki a véleményét, amelyhez Schobert Norbi is kommentelt. 

"Nem vagyok a túlsúlyos emberek bírája, bár állítom, hogy az ember külseje igenis nagyban rávilágít a személyiségjegyeire, az életmódjára, illetve a szellemi és testi egészségi állapotára, de természetesen, mint mindennek, ennek is van oka, tehát nem bűn, hanem javítható és helyrehozható hiba. Az, hogy egy sportruházat gyártó ilyen módon akar plusz vevőket szerezni, kifejezetten alantas és visszataszító üzletpolitika" – írja DopeMan a Facebookon közzétett bejegyzésében. A cég ugyanis egy molett próbababát állított fel az üzletében. Ez a rapperből mélységes felháborodást váltott ki.

Írásából kiderül, hogy ezt a túlsúly reklámozásának tartja, amelyet ugyanolyan helytelennek vél, mint a környezetszennyezést. "Az ilyen alkatban, mint ez a próbababa az emberben kialakuló testi és lelki betegségek csírájának és lefolyásának 90 százaléka benne van" – áll DopeMan bejegyzésében.

A bejegyzéshez már 1,2 ezer komment érkezett, köztük volt Schobert Norbert is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.