Másodjára is átverték Kapócs Zsókát

Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka -
átverés Kapócs Zsóka tartozás lakberendező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kapócs Zsókát immár másodjára is átverte egy kivitelező.

Mint arról már beszámoltunk, Kapócs Zsókát megkárosította egy vállalkozó. A kivitelező, aki felújította volna az ingatlanját, hét és fél millió forinttal átverte őt. A Ripost azt írja, a csinos sztáranyuka ígéretet kapott arra, hogy visszakapja a pénzét, ám ez nem így lett. Most a közösségi oldalán fakadt ki.

Nem kaptam meg a pénzem pénteken 6 óráig Gábor szüleitől. Indul a csapó 2, ahogy ígértem. Ha arra pályáznak, hogy egyszer belefáradok, hamar rájönnek, hogy addig csinálom, ameddig mindenki meg nem ismeri az utcán és már senki nem dolgoztat vele. Utána pedig remélhetőleg becsücsül a böribe. Én elsüllyednék szégyenemben ha ilyen hazug, csaló fiam lenne. Na meg csóri gyerekei is mit tanulnak tőle? Amit látnak, lopni" – írta.

Kapócs Zsóka harcol a pénzéért Forrás: Instagram/Kapócs Zsóka
Meghan hercegné rendkívül fáradtnak tűnt a hétvégén, kiderült, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20190611-meghan-hercegne-rendkivul-faradtnak-tunt-a-hetvegen-kiderult-miert.htmlII. Erzsébet királynő hivatalos születésnapját ünnepelte a királyi család és egész Anglia. A szülés óta itt jelent meg először Meghan hercegné. A rajongók szerint borzalmasan festett, most az is kiderült, hogy miért. TV + Sztárok--Marilyn Monroe egy régi barátja azt állítja, egyszer várandós volt a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-marilyn-monroe-egy-regi-baratja-azt-allitja-egyszer-varandos-volt-a-szineszno.htmlVárandós lehetett 1960-ban minden időn egyik legnagyobb szexszimbóluma, Marilyn Monroe. Állítólagos babapocakjáról fotó is készült, melyet most bárki megnézhet. TV + Sztárok--Friss fotón Ábel Anita és új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190611-friss-foton-abel-anita-es-uj-szerelme.htmlÁbel Anita májusban mutatta meg új párját közösségi oldalán. Most újra egy közös képet posztoltak, melyen nagyon boldognak tűnnek. TV + SztárokOrigoÍgy teltek Benke László utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190611-igy-teltek-benke-laszlo-utolso-napjai.htmlBenke Laci bácsi utolsó napjairól vallott az unokatestvére, Árpád. TV + SztárokOrigoKlapka György ingatlanára nincs érdeklődő: 30 millióval csökkentették az árathttp://www.life.hu/sztarok/20190611-klapka-gyorgy-ingatlanara-nincs-erdeklodo-30-millioval-csokkentettek-az-arat.htmlKlapka György hagyatékában több ingatlan is volt, amelyek közül egy 13 ezer négyzetméteres telek még nem kelt el. TV + Sztárok--Elhunyt Nagy Bogi énekesnő nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20190611-elhunyt-nagy-bogi-enekesno-nagymamaja.htmlNagy Bogi énekesnő rendkívül szomorú hírt osztott meg az Instagram-oldalán: egy fekete képpel tudatta, hogy elvesztette a nagymamáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.