Így teltek Benke László utolsó napjai

Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája -
halál Benke Laci bácsi gyász Benke László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benke Laci bácsi utolsó napjairól vallott az unokatestvére, Árpád.

A múlt héten, 70 éves korában elhunyt Benke László. A többszörös világbajnok magyar mesterszakács és mestercukrász évek óta betegeskedett, 2017-ben a veséjével volt gond. Sokáig bízott a felépülésében, de az utóbbi hetekben már tisztában volt vele, hogy az orvosok sem segíthetnek rajta. Unokatestvére, Árpád a Ripostnak az utolsó napjairól vallott.

Egész életünkben hűségesek voltunk egymáshoz, mindig számíthattunk a másikra. Szinte szomszédok voltunk, az ő házuk kettővel volt a miénk mellett. Felnőttként sem szakadtunk el egymástól, még akkor sem, amikor a tanulmányai miatt Lajosmizséről Pestre költözött. Tudtam, hogy beteg, néhány hete árulta el, hogy baj van. Szerettem volna őt meglátogatni a feleségemmel a kórházban, de arra kért minket, hogy ne tegyük. Nem akarta, hogy gyengén, ágyban fekve lássuk. Azt mondta, mindenkinek jobb, ha úgy emlékezünk rá, ahogy élt."

Benke Laci bácsi utolsó napjairól vallott az unokatestvére Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája
Klapka György ingatlanára nincs érdeklődő: 30 millióval csökkentették az árathttp://www.life.hu/sztarok/20190611-klapka-gyorgy-ingatlanara-nincs-erdeklodo-30-millioval-csokkentettek-az-arat.htmlKlapka György hagyatékában több ingatlan is volt, melyek közül egy 13 ezer négyzetméteres telek még nem kelt el.TV + Sztárok--Elhunyt Nagy Bogi énekesnő nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20190611-elhunyt-nagy-bogi-enekesno-nagymamaja.htmlNagy Bogi énekesnő rendkívül szomorú hírt osztott meg Instagram-oldalán: egy fekete képpel tudatta, hogy elvesztette nagymamáját. TV + Sztárok--Köböl Anita megmutatta követőinek a narancsbőrét: segítséget kért az eltüntetésben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-kobol-anita-megmutatta-kovetoinek-narancsboret-segitseget-kert-az-eltuntetesben-foto.htmlKöböl Anita a közösségi oldalán kért segítséget a követőitől: narancsbőrös combja miatt esett kétségbe. TV + SztárokOrigoLady Gaga a koncertjén reagált a Cooper-pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-lady-gaga-koncertjen-reagalt-a-cooper-pletykakra.htmlLady Gaga a koncertjén üzent azoknak, akik álhíreket terjesztenek róla. TV + Sztárok--Chris Pratt elvette Schwarzenegger lányát – Fotó az esküvőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190610-chris-pratt-elvette-schwarzenegger-lanyat-fotok-az-eskuvorol.htmlChris Pratt és Katherine Schwarzenegger összeházasodott – írja a People magazin. 2019 januárja óta jártak jegyben. TV + Sztárok--Kiszel Tünde rózsaszín bikinit húzott és meg is mutatta, hogy áll rajta – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-kiszel-tunde-rozsaszin-bikinit-huzott-es-meg-is-mutatta-hogy-all-rajta-foto.htmlBeköszöntött a nyár, a kánikula, így hírességeink is strandolni indultak. Kiszel Tünde sem tett másképp... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.