Elhunyt Nagy Bogi énekesnő nagymamája

nagymama halál Nagy Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Bogi énekesnő rendkívül szomorú hírt osztott meg az Instagram-oldalán: egy fekete képpel tudatta, hogy elvesztette a nagymamáját.

Nagy Bogi énekesnő teljesen összetört, szomorúságáról az Instagram-oldalán adott hírt a követőinek. A sztár megosztotta, hogy elvesztette szeretett nagymamáját. Egy fekete fotót tett közzé, hozzá pedig egyszerűen csak azt írta: „Meghalt a nagymamám ma reggel." A képet vasárnap tette közzé, azóta természetesen nincsen újabb posztja. A rajongói kommentben fejezték ki részvétüket, és biztosították Bogit a támogatásukról.

Köböl Anita megmutatta követőinek a narancsbőrét: segítséget kért az eltüntetésben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-kobol-anita-megmutatta-kovetoinek-narancsboret-segitseget-kert-az-eltuntetesben-foto.htmlKöböl Anita a közösségi oldalán kért segítséget a követőitől: narancsbőrös combja miatt esett kétségbe. TV + SztárokOrigoMegtartották Kiss Ramóna lánybúcsújáthttp://www.life.hu/sztarok/20190610-megtartottak-kiss-ramona-lanybucsujat.htmlKiss Ramónának lánybúcsút szerveztek a barátnői a Balaton partján. TV + SztárokOrigoMegdöbbentő: szörnyű körülmények uralkodnak Angelina Jolie alapítványának központjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190610-szornyu-korulmenyek-uralkodnak-angelina-jolie-kambodzsai-alapitvanyanak-kozpontjaban.htmlSenki sem gondolta, hogy a Maddox Jolie-Pitt Alapítvány kambodzsai központjában ilyen állapotok uralkodnak. Az alapítvány egyik korábbi alkalmazottja tálalt ki, aki 2001 és 2006 között dolgozott ott vezetőként. TV + Sztárok--Meghan Markle állítólag nem tiszteli a brit királyi család hierarchiájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190610-meghan-markle-allitolag-nem-tiszteli-a-brit-kiralyi-csalad-hierarchiajat.htmlA hírek szerint a palotát nagyon felbosszantotta, hogy Meghan Markle nem tiszteli a brit királyi család hierarchiáját. TV + Sztárok--Kétségbeesésében elhagyta az országot Bács Ferenc özvegye, Trefil Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-ketsegbeeseseben-elhagyta-az-orszagot-bacs-ferenc-ozvegye.htmlTrefil Edinát maga alá temette a gyász, végső elkeseredésében elhagyta az országot. Barátai, kollégái sem tudják, hogy hol van. TV + Sztárok--Függőségéről vallott Liam Gallagher: egyszer még a saját bőrét is felszívtahttp://www.life.hu/sztarok/20190610-fuggosegerol-vallott-liam-gallagher-egyszer-meg-a-sajat-boret-is-felszivta.htmlLiam Gallagher őszintén vallott a függőségeiről: kokain helyett egyszer még a saját bőrét is felszívta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.