Debreczeni Zitának egy hónapja fogszabályzója van

Forrás: TV2/Drágám, add az életed -
fogorvos Debreczeni Zita fogszabályzó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita elárulta, egy hónapja fogszabályzója van.

Gianni Annoni feleségének, Debreczeni Zitának egy hónapig sikerült titkolnia, hogy fogszabályzója van. Mielőtt azonban bárki felfedezhette volna ezt, inkább ő maga árulta el Insta-storyjában.

Már egy hónapja fent van a fogszabályzóm, és tökéletesen álcázom" – írta a modell a bejegyzéshez, amit a Ripost szúrt ki.

Debreczeni Zita fogszabályzós lett Forrás: Instagram/Debreczeni Zita
Klapka György ingatlanára nincs érdeklődő: 30 millióval csökkentették az árathttp://www.life.hu/sztarok/20190611-klapka-gyorgy-ingatlanara-nincs-erdeklodo-30-millioval-csokkentettek-az-arat.htmlKlapka György hagyatékában több ingatlan is volt, melyek közül egy 13 ezer négyzetméteres telek még nem kelt el.TV + Sztárok--Elhunyt Nagy Bogi énekesnő nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20190611-elhunyt-nagy-bogi-enekesno-nagymamaja.htmlNagy Bogi énekesnő rendkívül szomorú hírt osztott meg Instagram-oldalán: egy fekete képpel tudatta, hogy elvesztette nagymamáját. TV + Sztárok--Köböl Anita megmutatta követőinek a narancsbőrét: segítséget kért az eltüntetésben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-kobol-anita-megmutatta-kovetoinek-narancsboret-segitseget-kert-az-eltuntetesben-foto.htmlKöböl Anita a közösségi oldalán kért segítséget a követőitől: narancsbőrös combja miatt esett kétségbe. TV + SztárokOrigoA kamera előtt adott szájra puszit egymásnak Csonka András és Judy – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190610-a-kamera-elott-adott-szajra-puszit-egymasnak-csonka-andras-es-judy.htmlA kamerák előtt adott szájra puszit egymásnak Csonka András és Judy. A jelenetről fotó is készült. TV + Sztárok--Kulcsár Edina megmutatta bikinis testét retusálatlanul – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190609-kulcsar-edina-megmutatta-bikinis-testet-retusalatlanul-foto.htmlKulcsár Edina azon celebek közé tartozik, aki szívesen osztja meg a valóságot is követőivel. Nem szereti elkendőzni az igazságot, sem smink nélküli arcát, sem retusálatlan testét nem rejtegeti a nyilvánosság elől. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator arca teljesen eltorzult: tiszta seb és fóliahttp://www.life.hu/sztarok/20190609-cinthya-dictator-arca-teljesen-eltorzult-tiszta-seb-es-folia.htmlCinthya Dictator ismét megdöbbentő fotót posztolt magáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.